Tényleg veszélyes a szellemidézés?
Figyelt kérdés
És hogyan lehet szellemet idézni? Olyan kéne amit egyedül is megtudok csinálni mert egyedül leszek akkor.,Várom a tanácsokat hogyan kezdjek hozzá2011. júl. 1. 15:07
11/74 anonim válasza:
lehet bele is döglesz. amugy én csak olyanról tudom amihez minimum 3 ember kell.kit akarsz idézni és mért?
12/74 A kérdező kommentje:
Bárkit aki reagál.És azért hogy tapasztaljam milyen érzés szellemmel kommunikálni
2011. júl. 1. 15:53
13/74 A kérdező kommentje:
Azt idézem aki megjelenik.És azért hogy megtudjam milyen érzés szellemekkel kommunikálni
2011. júl. 1. 16:00
14/74 anonim válasza:
nem vagy 100as ha csak emiat..de tetudod keres még 3 embert az ittvan kellek:színes gertyák megrajzolni krétáva a szellemidézö kört gyertyákat meg gyujcsátok a körköré teszitek kör köré ültök kezeket öszefogjátok erösen koncentráltok arra akit megakartok idézi és kel 1 kép is a kör közepére tenni. ennyi..
15/74 A kérdező kommentje:
Akkor ha Lucifer képét teszem a körbe akkor megidézhetem Lucifert a Sátánt ?
2011. júl. 1. 16:04
16/74 A kérdező kommentje:
Én egyedül fogok ma Ouija táblával.Salyát kezem munkája
2011. júl. 1. 16:04
17/74 anonim válasza:
-.- ez szellemidézö mod nem pedig olyan fajta démon.
18/74 anonim válasza:
egyébként kíváncsi lennék, hogy aki azt írja, hogy veszélyes, meg meghalsz meg stb. (nem csak ezekre a válaszokra gondolok, hanem a többire is, mert nagyon sok ilyen kérdés van, és mindre ez a válasz), azok tapasztalatból írják-e, vagy miért. ez is csak kíváncsiság, mert hiszek is benne meg nem is. nem próbálnék soha szellemet idézni, de a kíváncsiságot megértem.:)
19/74 Jaewy válasza:
Az eredetileg feltett kérdésedre már megkaptad a választ: Igen, veszélyes!
A másodlagosan eredetesített kérdésedre pedig sem én, sem más olyan ember aki ért a szellem idézéshez nem fog neked válaszolni, mert kárt teszel magadban!
Az ilyen interneten összehordott, szellemes, démon fanos oldalakra leírt idézéseket pedig végképp ne akard megcsinálni, mert azokat teljesen felelőtlenül, tapasztalatlanul irkálják és szinte 98%-hogy kapsz egy negatív lelket magad mellé -.-"...
Üdv. Jaewy
20/74 A kérdező kommentje:
Csináltam egy Ouija táblát.Kis pohárral fogom használni.Elősször lenyugszok utána a táblán körbe körbe mozgatom a poharat de lassan
2011. júl. 1. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!