Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg veszélyes a szellemidé...

Tényleg veszélyes a szellemidézés?

Figyelt kérdés
És hogyan lehet szellemet idézni? Olyan kéne amit egyedül is megtudok csinálni mert egyedül leszek akkor.,Várom a tanácsokat hogyan kezdjek hozzá
2011. júl. 1. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
hát igy igen bolondnak.baszus aszitem lányvagy.
2011. júl. 1. 16:58
 42/74 anonim ***** válasza:
92%
Én kb. egy 13éves lánynak tippeltelek, nem egy 28 éves férfinak -.-"
2011. júl. 1. 16:59
 43/74 Jaewy ***** válasza:
Ne haragudj meg, de te biztosan nem vagy 28-éves. Én is egy 13-éves kíváncsiskodó lánynak tippelek ! Mellesleg hát. Bolondnak nézlek-e ? Ez mélyen elgondolkodtató.
2011. júl. 1. 17:02
 44/74 anonim válasza:
90%
szerintem nem veszélyes ha jól csinálod. mi idéztünk szellemet. semmi nem volt azon kívül, hogy amikor végeztünk fel akartuk kapcsolni a villanyt hirtelen pukkanás, bevillant aztán nem világított. 5. fel le kapcsolásra lett világosság. kicsit para volt de nem halt meg senki :D
2011. júl. 1. 18:31
 45/74 Jaewy ***** válasza:
66%

Kedves 75%-os válaszoló (18:31). Én sem azt mondtam hogy belehal az ember. Viszont nagyon is veszélyes lehet, még akkor is ha jól csinálod. (Aztán a többi gyakori probléma : táblázásnál elfelejtik elküldeni a lelket, megijednek és eldobják a táblát, a kapu lezárása nélkül, gyertyás idézésnél elfelejtik lezárni a kőrt, elhibázzák a beszédet, tükrös idézésnél megijednek és elfordulnak a tükörtől még mi előtt lezárnák ) És ez csak pár darab a sok ezer apró közül. Ezek elvétése után jön a rosszullét,megszállás, ház telebocsátása negatív energiákkal stb.

Nagyon nem szeretnék belemenni a durvábbnál-durvább incidensekbe amiket nem hoznak felszínre, mert nincs rájuk magyarázat és másrészt nem akarnak nyilvánosság elé kerülni az ott lévők.

Persze-persze nekem is vannak ismerőseim akik gyakran használják a szellem idézést, azt hogy miért nem mondom, mert úgy sem értenétek és kifiguráznátok. Ők olyan emberek aki teljesen tapasztaltak, értenek hozzá, és megvan bennük a felelősség egy ilyen dologra, ám amíg nem voltak teljesen rutinosak velük is előfordult néhány baleset.

Több 100 hasznos, működő módszer van, én 4-et érvényesítek előnybe. Egyiket se írom le idegen személyeknek, mert ezzel kárt tehetnek magukban és másokban is.

Interneten található sok, kitalált, felvágós idézős mutatvány. Ezek többsége csak azért kerül fel, mert az illetőnek feltűnési kényszere van, vagy túl mélyen érző egyéniség és megmaradt benne sok buta film. A lényeg hogy ezek nagy részben nem működnek, sőt ... ! (felmerül még egy harmadik ok is, amiért ilyeneket töltenek fel, erről szintén ne beszéljünk, mert tudom mi lenne a vége)

Na szóval kicsit elhúztam mondani valómat, mert már tényleg felháborító hogy a sok tízen éves fiatal, ezt látja szórakoztatónak és mindig : Veszélyes a szellem idézés ? igen ! Ohh akkor ez izgi, hogyan kell ? -.-"

Üdv. Jaewy

2011. júl. 1. 19:26
 46/74 anonim ***** válasza:
Üdv Jaewy amint látom te ezekben a dolgokban profi vagy szinte mondhatni ezt rád... Nekem van 1 rejtélyes képességem amit nem szeretnék meg osztani itt a gyk-n és nyilvánosság előtt , amiért biztos vagyok benne hogy egyből le írnának mindenféle hülyének stb sbt. Gondolom neked ezt nem kell részletesen le írnom hogy itt milyen is a társaság :) Nagyon szeretnék veled kapcsolatot létesíteni és be számolni neked 1-2 dologról biztosra veheted hogy ilyennel még nem találkoztál ! Írd meg légyszíves hogyan tudnánk online kapcsolatot létesíteni !
2011. júl. 1. 20:06
 47/74 anonim ***** válasza:
ha valami olyan képeséged van rám is irhatsz én is tudok jopár dolgot.
2011. júl. 1. 20:07
 48/74 anonim ***** válasza:
20:06 vagyok. MSN-ed van ? És persze Jaewy neked ? Mert ha van le írom és reménykedek hogy fel vesztek...
2011. júl. 1. 20:11
 49/74 anonim ***** válasza:
írd felveszünk. én legalább is biztos xD
2011. júl. 1. 20:13
 50/74 anonim ***** válasza:
ReDFoX@hotmail.hu :)
2011. júl. 1. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!