Ez a szellemidézés működik?
Szia!
Ha egy kis tini társasággal próbálod, akivel végigvihogjátok az egészet, akkor vagy nem is fog sikerülni, vagy éppen nagyon rosszul fog elsülni a dolog. Ilyenekkel nem lehet csak úgy szórakozni. Ha nem vagy fogékony az ilyenekre, és nem is érdekel, csak kíváncsiságból idézel, akkor vagy egyáltalán nem fog sikerülni, vagy rosszul fog sikerülni. Ez két véglet. Vagy ez, vagy az. Ezért is kell hozzáértő segítségével ezt kipróbálni, vagy ha már esetleg tapasztaltabb vagy. Ha gondolod, írhatsz egy privit, és mesélhetek még neked :)
Semmilyen szellemidézés nem működik, ugyanis szellemek nem léteznek, legfeljebb csak szellentések.
Utóbbit bablevessel tudod megidézni.
Willisz: "ti meg haltok oszt kész vége az életnek igaz??"
Igaz.
Sőt, veled is ez fog történni.
most én is a sok szkeptikussal mondogatnám, h a szellemek nem léteznek, de nem tudom ezt mondani, mert már tapasztaltam ilyet.
barátnőmmel mécsest gyújtottunk a sötét szobában, egy öngyújtót raktunk a székre, és azt mondtuk, h: óóó mozdító szellem, ha itt vagy, adj jelet!
ezt becsukott szemmel mondtuk, és egy koppanást hallottunk, és lám az öngyújtó leesett, bnőm nem lökhette le, mert túl messze voltunk a széktől, h a koppanás után egyből visszaüljön az ágyra.
mostmár nem játszadoznék ilyenekkel, mert egyszerűen félek a következményektől, mivel egyáltalán nem ismerem ezt. szerencsére ak semmi visszahatása nem volt ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!