Szellemidézés? Mi is az igazság? Bővebben lent
Elso valaszolo!
Egyetertek veled!!!
En sem tudtam milyen veszelyeket rejt !!!
Aztan megtapasztaltam es nem is ajanlom senkinek,aki azt hiszi ez jatek...mert nem az :(
Oke, sorolom mik tortentek utana:
Leestek maguktol targyak,csorompoltek a konyhaban az edenyek,kopogast hallottam minden ejjel a fejem felett,ajtom magatol kicsapodott,suhano arnyek a falon,
Tv ki-be kapcsolt,ejjel sokszor hirtelen hideg lett es ereztem,hogy van valaki a szobamban,egyszer lattam ejjel az agyam mellett lebegni egy attetszo alakot,almomban demonok akartak megolni kb.6 even keresztul.Mindezeket nem csak en tapasztaltam,hanem tesoim es baratnoim is,amikor nalunk voltak. Vegul elkoltoztunk ebbol a lakasbol, az almok csak segitseggel multak el,a tobbi abbamaradt... ne csinaljatok, tenyleg! Evekig feltem meg nappal is egyedul a lakasban,ejjel meg...azt inkabb hagyjuk!
Szerinted miert hazudnek?
Le se irtam eloszor,direkt,mert olyan ugysem hiszi el,aki nem latta a sajat szemevel. En se hinnem el a helyedben.
En tudom,amit tudok,lattam amit lattam es ezt legszivesebben kitorolnem az emlekezetembol,de sajnos nem tudom!
Én már idéztem szellemet. Hogy mi történt?
Egy nagy semmi.
De azért félelmetes volt :D
21.05
Utolso:
Latom van mas is akivel tortent hasonlo,en ugy gondolom,hogy tobbnyire azokkal tortenik ilyen,akik fogekonyak erre,azaz nyitva a 3.szemuk, tisztanhallok, tisztanlatok,stb
14 eves koromban azt mondtak medium vagyok, ezert is vonzom a szellemeket. Ez pl megmaradt a mai napig, megerzem,ha van szellem a kozelemben, ha olyan helyen alszom ,ahol elozoloeg meghalt valaki almomban elojon.
Megalmodok elore dolgokat,megerzek minden tortenest. Nagyon sok minden tortent velem,amire nincsen normalis magyarazat.Tul sok is,lattam demon altal megszallt embert,aki csak annyit mondott nekem takarodjak el a lakasabol,majd mikor magahoz tert nem emlekezett semmire.
Gyerekkoromban minden almomban gyerekek szellemet kisertem at egy hidon a tulvilagra.Es sorolhatnam....
Az erre nem fogekony emberek szerintem semmit sem fognak tapasztalni soha,a szellemidezes soran sem...
Amugy en ha egyedul alszok, a mai napig teljes vilagitas es tv mellett tudok csak,pedig elmultam 30 eves :)
Probalok mar nem foglalkozni ezekkel a dolgokkal,eloszor valaszolni se akartam a kerdesre,mert felek,hogy megint elkezdodik,ha foglalkozok vele.
Tudom sokan mosolyognak majd ezeken a sorokon,de egy normal hetkoznapi embertol ez normalis reakcio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!