Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemidézés? Mi is az...

Szellemidézés? Mi is az igazság? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Idéztetek már szellemet? Milyen volt? Élmények? Még mielőtt valaki lehurrogna, hogy veszélyes, megmondom, hogy eszemben sincs szellemet idézni. De nemtudom mi az igazság. Ha itt visszanézem a kérdéseket, látok olyat, ahol azt írják hogy hülyeség, nem sikerült... de van olyan is, ahol azt írják hogy félelmetes volt... De akkor most mi az igazság? Élményeitek? Lécci most tényleg ne kitalált szellemsztorikat írjatok. Köszi a válaszokat előre is.
2011. jan. 28. 18:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem javaslom.Pár évvel ezelőtt kislányom tizen...éves barátaival szellemet idéztek.Én nem tudtam róla.Hajnalban kinyitottam a szemem és az ágyam mellett egy elsétáló fiatal lányt pillantottam meg hátulról.Továbbá egy férfi ült a fotelben.Kiderült,hogy a lányom barátnőjének nem sokkal azelőtt halt meg balesetben az unokanővére.A rajta lévő ruhában temették el.A férfiról nem tudtunk meg semmit.A jelenség nem tudom meddig tartott,mert én bizony a takaró alá menekültem.
2011. jan. 29. 18:20
 12/24 anonim ***** válasza:
az utolsó előttinek írnám, hogy valószínűleg én azért merek már elaludni villany nélkül, mert azért a leírtak bár sok mindent megtapasztaltam, de ahogy látom, te még így is sokkal többet. örülök, hogy végre olyan ember válaszát is olvashattam aki nem lefikázott, hogy borsóleves van az agyamban meg, hogy menjek az anyámba, mert hogy ilyen nincsen a világon. de tudod én hiszek abban, hogy vhogy egyszer ugyis el fogom tüntetni ezt a dögöt a házból de még a környékemről is. megszállni még nem tudott soha, de prbálkozott már vele. meg hogyan is mondjam volt már olyan, hogy elaldutam és álmomban fogságban tartott úgy, hogy láttam magam ahogy fekszek és nem bírtam megszólalni,csak amikor nem bírta tovább és elengedett. ez persze csak néhány másodperc volt. ez 3x fordult elő, és az utolsónál sikerült legyőznöm, egyszerűen olyan erősen meg akartam szólalni míg végre nagynehezen kinyögtem a lakótársam nevét ekkor, és akkor elengedett. persze ezt ilyenkor első alkalmaknál fel sem fogtam, hogy ezt most ő csinálja és nem is foglalkoztam vele. Tudod néha úgy érzem, hogy bosszantom a fejét, hogy nem tud velem mit kezdeni különösebbképpen:D:D:D Neked volt már ilyen élményed???
2011. jan. 29. 20:13
 13/24 anonim ***** válasza:
jah és persze igazad van, minél többet foglalkozol vele annál inkább jönnek, mert olyan rezgéseket bocsátasz ki. de én már gondoltam arra is, hogy mivel az arkangyalok hallják a gondolatokat, lehet hogy az ilyenek is. ezt nem tudom.
2011. jan. 29. 20:18
 14/24 anonim ***** válasza:

Amikor irtam a valaszt vegig kirazott a hideg, ez akkor szokott lenni,amikor "nem vagyok egyedul". Eleg volt leirnom par sort, visszagondolni a multra es mar ereztem. Es ezt most is igy van,ahogy irok. Nekem altalaban almomban jonnek,regebben meg akartak olni,mindig harcoltam veluk,nekem is volt ilyen,hogy leszoritott,a mellkasomra ult,kiabalni akartam,de nem hagyta,sot tudom ez fura,de egyszer almomban megeroszakolt egy.aztan ahogy elkoltoztunk abbamaradt.sok ev szunet jott.utoljara annyi volt csak tavaly,hogy egy parapszihologus baratom ajanlotta,hogy imatkozzak este elalvas elott,az tavol tartja oket. Na en ekozben elaludtam es almomban folytattam, erre ket demont lattam az agyam mellett ,akik az ima hallatara felhordultek es ram neztek,hogy te mit csinalsz??? Utana felebredtem. Akkor olyan volt -ugyanez a helyzet,almomban nem engedtek,hogy imatkozzak,nem tudom hogy de kezdtem elfelejteni a szoveget es nem jutott eszembe.

Szoval ajanlom neked is a Miatyankot :)mert bevalt :)

Nagyon sokminden tortent mar velem,oldalakat tudnek irni, sokszor nem tudom,hogy ezt az egeszet aldasnak vagy atoknak fogjam fel. igazad van abban,hogy az atlagember ezeket nem tudja felfogni es tok hulyenek neznek,meg nem hiszik el.Pedig semmi okom nem lenne hazudni.Nem vagyok bolond,tanult,ertelmes lany vagyok,teljesen normalis eletet elek,nem drogozom,nem iszom.6 eves koromban kezdodott ez az egesz es azota tart. Odaig mar sikerult eljutnom,hogy a csaladom nem ketelkedik bennem,sokszor bebizonyitottam,hogy nem dilis vagyok,csak mas,nyitott a spiritualis dolgok fele. A nagymamam is ilyen volt,o tanitott meg josolni is.

Meg sokat szamit a legjobb baratom is,akivel minden ilyet megtudok beszelni,sajnos a parom nem hisz ezekben annyira.

De nincs ezzel semmi baj, nem vagyunk egyformak.

2011. jan. 29. 20:53
 15/24 anonim ***** válasza:

Hát igen. sokszor én sem tudom, hogy áldás vagy átok. azt tudodm ha ez nem jön a közelembe, akkor jó oldalt sem valószínű, hogy ennyire észreveszem. Azt hiszem, hogy én még így is szerencsésebb vagyok, mint te mert én csak halló voltam, a látók mindent érzékelnek. én csk akkor vettem észre ha ugye megszólalt. ma már csak annyi hogy meg tudom különböztetni, hogy melyik az a recsegés amit ők csinálnak és nem ahideg-meleg. jah meg ugye ahideg energiájuk amikor elmegy melletted. én biztos vagyok benne, hogy valahogy távol lehet ezeket tartani csak még nem jöttem rá hogy hogyan. az aki nálam járt szakmeber, 10 szellemet űzött ki innen keresztes angyalok segítségével. meg a démonst. na most utána krisztályfalat húzott a panel köré. a szellemek nem tudnak visszajönni. egyedül a démon. nem nagyon értem hogy mért. valszeg ő erősebb és át tudta törni. tudod a szakember amikor megtudta hogy szinte teljesen nyitva van a szemem 93% akkor azt mondta hogy az nagyon nem jó, mert egy laikus bmit beengedhet.álítólag ha kitanulod ezt a dolgot akor tudod szabályozni hogy mi jöjjön a közeledbe.egy biztos-nem fogom annyiban hagyni, én már nem félek tőle különösebben, de hogy marhára nagyon utálom az biztos. és addig nem nyugszok amíg el nem tüntetem. viszont, hogy pozitívumot is írjak, azért ettől függetlenül nagyon sokszor jön a közelembe az angyalom. próbáltad már megkérni, hogy mondjuk fel teszel neki egy kérdést és megkéred hogyha igen a válasz akkor álljon mondjuk a jobb oldladra. nekem mindig megcsinálja.:D:D:D és jó érzés nagyon is. ha odaáll akkor egy meleg energiát fogsz érezni. jah és ha elsőre nem sikerül ne keseredj el, lehet hogy előtte többször kell hozzá beszélned. nem tudhatod. próbáld ki, ha még nem próbáltad én nekem bevállt.:D:D:D:D:D

további szép napot!!!!

szia

2011. jan. 30. 14:27
 16/24 anonim ***** válasza:

Jo olvasni, hogy nem csak velem tortenik ilyesmi.

Amugy en sem felek mar, nem is szabad, mert a demon a felelmeinket hasznalja ki. Ebbol taplalkozik. Hat nem tudom melyik a jobb hallani oket vagy erezni es almodni veluk. Nekem a tied felelmetesebbnek tunik. Recsegest,kopogast hallottam mar,meg hogy a nevemen szolitott valaki,meg amikor megszallta az exem apjat,akkor szolt hozzam,na az durva volt,ilyet meg nem lattam. Abban a lakasban sok demon volt,en meg mindig tisztogattam ,hogy tunjenek el, gondolom ezert mondta,hogy takarodjak onnan.Pont vendegek voltak naluk, mindenki ledobbent,hogy mi volt ez. En tudtam, el is koltoztem onnan nemsokkal ezutan. Felelmetes volt a szeme es hangja, ordogien nevetett egyet es aztan magahoz tert.

En nem erzekeltem angyalt,de biztos van mellettem,aki vigyaz ram,mert eszrevettem,hogy ha valaki megbant ugy igazan azzal pl. mindig tortenik valami rossz :)

Pedig nem en akarom. A masik az akarat, ha nagyon szeretnek valamit,ugy igazan szivbol az megtortenik,na ezek a jo dolgok.

A regi lakasunkba en is hivtam szakembert,aki azt mondta,hogy a szobamban a sok szellemidezes alatt megnyitottam egy dimenzio kaput,amin 2 nagyon eros demon is atjott es ott maradtak a lakasban. Nem tudta eluzni oket,az egyikre azt mondta olyan eros,hogy akar meg is olhet,a masik kevesbe,de veszelyesek.Ezutan megjobban feltem,de nem csak en, a tesoim is. A vegefele mar a szuleim is tapasztaltak es mikor elkoltozunk mindenki bevallotta,hogy felt,mert lattak es hallottak dolgokat.

Amikor itt irjak masok,hogy csak kamu az egesz, szellemek nincsenek olyan szivesen beraknam oket egy ejszakara a regi szobamba:):)

2011. jan. 30. 19:15
 17/24 anonim ***** válasza:
És akiknek nincs nyitva a harmadik szemük, és nem idéztek meg szellemet azok nem is tapasztalhatnak ilyen dolgokat?
2011. jan. 31. 11:14
 18/24 anonim ***** válasza:

Ettől még megtalálhat egy, csak nem fogod látni se hallani. max lehetséges, hogy annyit fogsz észreveni, hogy természetellenesen recsegnek dolgok a házban, meg hideget érzel,ha a közeledbe megy egy gonosz. ezeket mindenki észreveszi, ha egy kicsit odafigyel és persze megtalálta egy. ma már csak én is így veszem észre, mert nekem lecskták a 3.szemem egy fél éve kb. de sztem jobb egyébként nem firtatni meg nem is gondolni rá, mert bevonzod. sok ember között meg aztán pláne nem szabad ilyenekről beszélni, mert nem tudhatod kire mi van esetleg rátapadva aztán átszáll terád. nekem is múltkor mondja lakótársam bnője házibuliban, hogy a lakótársaivall azt álmodják, hogy vmi lehúzza róluk a takarót, reggel meg nincs is rajtuk. azt mondja ő ezt nem érti, de kezdenek félni. nem mondtam neki semmit, hogy én tudom mi az, mert nem tudtam hogy nincs e éppen vele. a másik a legjobb bnőm is firtatja az ilyenek létezését. erre mindig mondja, hogy egyszer nálunk alszik egyedül. na most olyan sokszor ondta azt hogy majd hiszem ha látom, hogy megtalálta egy. bár neki sincs nyitva a 3.szeme, de azt mondta, hogy ült otthon és a feje fölött van egy polvc. erre érzett vmi fuvallatott és leesett a polcról egy lap meg a fürdőben is elkezdett himbálózni a törölköző magától. nem volt huzat egyiknéél sem. egyből felhívott, hogy ez most lehet, hogy az volt. mondtam neki, hogy igen, de ő még íg i nehezen akarja elhinni. erre pont a minap meséli, hogy munkahelyén jött le az emeletről a személyzetihez a pulthoz, erre amint leért leesett a pultról egy léc. ahogy lelépett az utolsó lépcsőről. a biztonsági sem értette, mert hogy szte nem az asztal szélén volt. biztos nem a véletlen volt:D:D

látod ezért ne foglalkozz az ilyen dolgokkal meg ne akard meg tapasztalni, mert lehet hogy évek múlva is ezzel szenvedsz majd, mint én meg ez a másik lány aki írt itt több mindent. felejtsd el és ne gondolj ilyenekre. ha rám hallgatsz még az ilyen oldalakat is elkerülöd, mert ezzel is rákoncentrálsz. énis csak azé merek mert nekem már tök mindegy...

szia

2011. jan. 31. 13:05
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves Zsuzsimuzsi!

Én úgy örülök a jelentkezésednek.Végre tanácsot adhat nekem valaki.Nem tudom,hogy az én harmadik szemem nyitva van-e,de különös dolgokat élek meg.Két éve halt meg a férjem.Hirtelen, szivinfarktus következtében.Álmomban, a halála előtt elbúcsozott tőlem a következő szavakkal:"álmaidban jelentkezem."Jelentkezett.Akkor is,azóta is.Sőt, sokáig sok-sok jelét adta jelenlétének.Mondhatni,csaknem része volt az életünknek.Egy éve a szekrény mélyén évekig csendben lapuló zenélő könyv megszólalt,s zenél azóta is spontán és váratlanul.Különösen ha fontos esemény előtt,vagy után vagyok.Hosszabb külföldi munkavállalásom előtt egy nappal kimentem a temetőbe elbúcsúzni.Másnapra a sirjára ültetett csodaszép rózsabokor teljesen elpusztult.Ezt a virágot én a szeretet rózsájának hivtam.Közel lakunk a temetőhöz.Szeretném tudni,hogy mit akar közölni,s azt is,hogy mit kellene tennem?Segithet-e nekem valaki?

Köszönöm előre is a válaszod.

2011. jan. 31. 14:09
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Aranyecset!

Az, hogy a 3.szem nyitva van e az változhat. Lehet nyitni és csukni. Így amikor annak idején láttad azt a férfit és lányt nyitva volt. Persze ezt időközben az angyalod szabályozza. Ha valami nagyon félelmetes kerül eléd, akkor az angyalod gyors lecsukja és még több dolog függvénye lehet. nekem is régebben így volt. Csak addig halottam a démon hangját amíg a hátam mögött volt. Amint felé néztem abba az irányba amerről jött a hang abbamaradt. Szóval ez váltakozik is. De ha jelenleg nem látsz és nem hallasz semmi ilyet és nem is érzed úgy, hogy néz vki, akkor nincs nyitva.

A kérdésedre pedig, hogy lehetséges, hogy a férjed e az, aki adja ezeket a jelzéseket. Véleményem szerint igen, ő az. Túl sok az egybeesés, először megígérte neked, hogy álmodban visszajön, és így kapcsolatot tart fenn veled. De viszont azt azért tudni kell, hogy a jó lélek nem drasztikusan adja a tudtára az embernek, hogy ott van. Pl: nálam a gonosz levert dolgokat mint a virágot a szekrény tetejéről. Viszont a jó meg odaült mellém és megsímitotta a kezem, ő nem hozza rád a frászt. Lehet azért azt is jó mégegyszer végiggondolni hogy milyen érzést keltettek benned ezek a jelek.Persze azért sztem az álom minősége sem mindegy, és hogy miről szól. Persze ezeket azért írtam le, hogy mégiscsak tudjál különbséget tenni vmilyen szinten. De véleményem szerint az, hogy egy könyv kezd el zenélni és stb azt jó lélek teszi, ugyhogy sztem tényleg ő jelez nektek.A jelek amiket leírtál nekem arra ad következtetést, hogy közölni akarja veletek szüntelenül, hogy itt van veletek és nem hagyott el benneteket, és hogy minden örömötökben és nehézségetekben veletek van. Én úgy gondolom, hogy ez az ember nagyon szerette a családját, és nem tudja elengedni, és azt akarja, hogy valamilyen formában fenn maradjon veletek a kapcsolata, hogy még így is része legyen az életeteknek. Állítólag sok ember miután meghal itt marad, pont azért mert nem tudja elengedni a szeretteit vagy pedig fél a pokoltól és azért nem mer átkelni, vagy még dolga van itt. Mindenesetre ha tényleg ő az, ez egy nagyon szép gesztus, hogy így is veletek akar lenni csak nem hiszem, hogy jó lelkileg az, ha folyton egy elveszített szeretett személyre emlékeztek. Persze ezt nyilván nem tudjátok így kikerülni. A másik, hogy én úgy tudom, hogy addig ő nem tud reinkarnálódni sem amíg át nem kel a túloldalra. Belőlem a nagymamám lelkét szedték ki. Kb 10 éve halt meg, a szakember nekem azt mondta, hogy ilyenkor sokan az egyik kisgyereket választják, hogy beleszállnak és úgy maradnak itt tovább. Persze én ebből nem éreztem semmit, ugye nekem főként más dolog miatt kellett, de ez is kiderült közben. Annyi történt ekkor, hogy kiszedte belőlem, megbeszéltem vele amit kellett, elbúcsúztam, és a szakember annyit mondott, hogy akkor most megkéri az angyalokat, hogy vigyék Isten által rendelt helyére és eltűnt. Ezt csak érdekességként írtam le, ha esetleg ti is így döntenétek, hogy ezt megteszitek. Nem tudom hová valósi vagy, de ha esetleg Szeged környékén laktok, akkor ez az ember ,aki nekem egített biztos tud nektek is. De ha mégsem itt laktok, akkor pedig a legközelebbi táltosközpontban fognak tudni segíteni. Azt, hogy pontosan mit akar veletek közölni, csak akkor fogjátok megtudni, amikor odahívtok vkit, aki ért ilyesmihez. De sztem egyszerűen nem tud titeket elengedni

Remélem tudtam valamennyit segíteni, ha mással nem is de esetleg a leírt tapasztalatokkal.

szia

zsuzsimuzsi

2011. febr. 1. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!