Tényleg veszélyes a szellemidézés?
Nem érdekel mik a következmények,Csak az akarom hogy írjatok le pár Egyedül is kivitelezhető módszert.
Hallottam máe olyanról is hogy: Fekete gyertyát meggyújtunk és bele cseppentünk egy pár csepp vért a saját vérünket.Felrajzoljuk a lefele fordított pentagramot.Ezt sátánistáktól hallottam.De a folytatását elfelejtettem
Úr istenem -.-" Pont erről beszélek a életüket múlt, sátánista hülye gyerekekről. Akik ilyeneket töltenek fel blogokra meg a Ghost funos weblapokra.
Másrészt itt jön le az hogy semennyire sem vagy még alkalmas. A fekete gyertya a negatívum jele, a sötétségé, a halálé, sok idézésnél ez jelenti hogy rossz szándékkal érkeztél. Másrészt az ilyen rituálékon nem mind1 hogy hol vágod meg magad. Mindig az alkarod közepétől lefelé haladva pár centire kell. Amit nem hiszem hogy meg mernél csinálni, de ha még is, akkor komolyan mondom fordulj orvoshoz. -.-" És a korodra én is kíváncsi lennék
Én ilyet nem csinálok mert nem vagyok bolond.Te bolondnak nézel?
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!