Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg veszélyes a szellemidé...

Tényleg veszélyes a szellemidézés?

Figyelt kérdés
És hogyan lehet szellemet idézni? Olyan kéne amit egyedül is megtudok csinálni mert egyedül leszek akkor.,Várom a tanácsokat hogyan kezdjek hozzá
2011. júl. 1. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
te ész a quailo izé táblán nem neked nek mozgatnod hanem a szellem huzza oda a poharat jelen esetbe amilyen betüket mond.
2011. júl. 1. 16:36
 32/74 Jaewy ***** válasza:
Na ezt már tényleg nem hiszem el ! Direkt elmondtam hogy nem fog működni, mert két ember kell hozzá! Egy Médium és egy Kérdező. De kérlek hagyd már abba, csak tönkre teszed magadat. Mert ha legalább értenél hozzá, akkor azt mondom hogy oké, a te életed, na de az hogy ráadásul még az alapokkal sem vagy tisztában -.-" Egyrészt ez így nem fog menni, mivel késő este kell csinálni, minden zavaró tényezőt eltüntetni stb. a Technikát nem fogom leírni mert a végén még komolyan megcsinálod.
2011. júl. 1. 16:38
 33/74 A kérdező kommentje:
Én ezt a táblát nem akarom.Nem tudom jól megcsinálni.Valami más módszer idézéshez ?
2011. júl. 1. 16:39
 34/74 A kérdező kommentje:
Hát komolyan megcsinálnám azért írd le légyszíves
2011. júl. 1. 16:39
 35/74 anonim ***** válasza:
írd le neki.. haljon meg ha ennyire akar....-.-
2011. júl. 1. 16:40
 36/74 Jaewy ***** válasza:
45%
Te tényleg nem érted. Van 100-meg 100 hasznos módszer, de nem fogják neked leírni, mert látják rajtad hogy nem vagy ehhez még elég érett. Ez hatalmas felelősséggel jár ! Szerintem előbb azt kéne bebizonyítanod hogy már valóban képes lenél megcsinálni és a kellő tudás, felelősség is meg van benned.
2011. júl. 1. 16:44
 37/74 anonim ***** válasza:
hányéves vagy amugy-.-?
2011. júl. 1. 16:45
 38/74 A kérdező kommentje:

Nem érdekel mik a következmények,Csak az akarom hogy írjatok le pár Egyedül is kivitelezhető módszert.

Hallottam máe olyanról is hogy: Fekete gyertyát meggyújtunk és bele cseppentünk egy pár csepp vért a saját vérünket.Felrajzoljuk a lefele fordított pentagramot.Ezt sátánistáktól hallottam.De a folytatását elfelejtettem

2011. júl. 1. 16:47
 39/74 Jaewy ***** válasza:
45%

Úr istenem -.-" Pont erről beszélek a életüket múlt, sátánista hülye gyerekekről. Akik ilyeneket töltenek fel blogokra meg a Ghost funos weblapokra.

Másrészt itt jön le az hogy semennyire sem vagy még alkalmas. A fekete gyertya a negatívum jele, a sötétségé, a halálé, sok idézésnél ez jelenti hogy rossz szándékkal érkeztél. Másrészt az ilyen rituálékon nem mind1 hogy hol vágod meg magad. Mindig az alkarod közepétől lefelé haladva pár centire kell. Amit nem hiszem hogy meg mernél csinálni, de ha még is, akkor komolyan mondom fordulj orvoshoz. -.-" És a korodra én is kíváncsi lennék

2011. júl. 1. 16:52
 40/74 A kérdező kommentje:

Én ilyet nem csinálok mert nem vagyok bolond.Te bolondnak nézel?

28/F

2011. júl. 1. 16:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!