Mi lehet? Már nagyon zavaró.
Már két alkalommal előfordult, hogy egy rossz álomból ébredve, illetve rá néhány percre magától bekapcsolódott a számítógépem.
Gyakran hallok dübögést, léptek zaját, főleg a szobámban és az emeleten. Érzem valaminek a jelenlétét, gyakran rettegek emiatt.
Az utóbbi engem is érdekelne, úgy talán tudnánk segíteni. Mellesleg csak is a démonok látják a jövőt, és az a gond hogy ezt ingyen nem árulják! Úgyhogy anyukádéknak adniuk kellet valamit cserébe. És jó lenne meg tudni hogy mi is volt az, mivel valószínűleg most azt akarja, de ha nem akkor csak szimplán rád ragadt, bár ezt kétlem.
Üdv. Jaewy
Ez édes kevés és ilyen nincs! Mindenképpen kellet valamit adniuk! És ha végére akarsz járni az ügynek meg kell tudnod.
Egyébként édes mindegy, anyukád is részt vett benne végül is, lehet hogy akarata ellenére, de részt vett benne, innentől őt is 100%-ban érintik a negatívumok. Én nem pontosan az idézés módjára lettem volna kíváncsi hanem a pontos körülményekre, hogy mit hogyan csináltak részletesen.
Üd. Jaewy
Jaewy
Mivel a démon (sok eséllyel) hamis jóslatokat adott, így nem is kérhetett semmit sem cserébe. (Feltételezem.)
Megkérdeztem az anyukámtól, de ő nem tud róla, hogy bármit is adtak volna/ajánlottak fel volna cserébe, de még azért rá fogok kérdezni.
Majd a részleteket is meg fogom kérdezni.
Nem tudom, hogy esetleg ez ide tartozik-e, de a sokszor említett volt rokonom elválása környékén (vagy már az előtt) állítólag tüdőrákos lett, viszont azóta szinte semmi hírt sem hallottunk felőle. Szóba jött már az is, hogy egy másik férfihez költözött, egy másik városba, de az is, hogy bujkál. Az sem biztos, hogy azóta már él.
Kérlek, ne légy ilyen dühös. Már ez nagyon rosszul esik (HSP). :)
Kedves Jaewy és más is aki ért ehhez!
Tudnátok nekem segíteni egy nagyobb problémában ami ehhez kapcsolatos. Szeretném felvenni veletek a kapcsolatot de ha kell ide is leírom. Nekem is ez a problémám csak sokkal durvább dolgokkal jelent meg nálam a szellem.
Kérlek válaszoljon valaki.
Megkérdeztem anyát, szinte semmire sem emlékszik, mert már régen volt.
Azt mondta, hogy/ha valaki tudja a részleteket, az Marcsi.
A többi "részét" már kifejtettem korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!