Nem volt zavaró? Hogy oldottátok meg?
Figyelt kérdés
Nem védekezünk párommal,ergo belém élvezik. Éjszaka arra keltem,hogy folyik ki belőlem és napközben is volt oyan,hogy rohannom kellett a mellékhelyiségre.2011. okt. 22. 17:09
1/14 anonim válasza:
sosem szoktam emiatt nagy hűhót csapni. tesztek tisztaságit azt csókolom.
2/14 anonim válasza:
Van a táskámban tisztasági betét,nedves törlőkendő,és olykor még tiszta bugyi is. :) Sajnos ez ezzel jár,még másnap is csoroghat.
3/14 anonim válasza:
Tegyél be tisztasági betétet! :)
4/14 A kérdező kommentje:
tangába? :O fúj!
2011. okt. 22. 19:06
5/14 anonim válasza:
Van tangás tisztasági! Ha meg fuj, akkor viseld el, hogy tiszta ge..i a bugyid. Az kevésbé fuj, mi??
7/14 anonim válasza:
Mi ebben a fúj? Én mindig használok tisztaságit, tangába is. Nekem az lenne a fúj, ha nem használnám...
9/14 anonim válasza:
Ha egyik sem jó, akkor ne élvezzen beléd, és nem fog kifolyni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!