Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Elvileg ez végett hagynak el mindig a pasik, de nem tudom, olyan zavaró lenne?
Csaj vagyok de azért választ adok
Előszőr is sztem legközelebb rövidebben fogalmazd meg az irandóidat mert lehet hogy válaszolt volna már rég valaki rá csak nincs kedvük elolvasni.:D
De amúgy az hogy sok fiú haverod van egy irtó jó előny mivel van ki megvédjen és mert a fiúkkal ténleg sokkal jobban ki lehet jönni mint a nyávogós csajokkal
Ha nem is vagy fiús ez egy igen jó dolog legalábbis szerintem.A másik ha olyan fiúd van aki rettentő féltékeny és nem bizik meg benned akkor elmehet a pics ába mert ha valaki igazán szeret azzal nem muszály lefeküdni sem pedig féltékenykedni mivel tudod hogy szeret és ennyi elég.:)
Szia!
Én nekem az a véleményem, hogy egyáltalán nem baj, ha sok vagy csak fiú barátod van... nekem is nagyon sok fiú barátom van és csak barát! Szerintem, ha ezt a pasid nem képe megérteni,elfogadni akkor nem is érdemel meg, mert nem hiszem, hogy neki nincsenek lány barátai akikkel szokott bulizni,találkozgatni... ez a bizalmatlanság jele, aminek persze több oka is lehet (pl. ha sokszor járt már úgy h fiú baráttal csalták meg vagy hagyták el), de ezt sztem soha nem szabad egy teljesen már emberre kivetíteni.. persze valamilyen bizonytalanság benne van ilyenkor az emberben, de addig amíg nem adsz okot a félétkenységre,addig csak magát járatja le és azt jelzi, hogy egy éretlen gyerek és nem érdemel meg téged és a bizalmad:)
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!