Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élitek túl, ha kiszeretnek belőletek? Mindig abban van a hiba, akit ott hagynak?
ha egy kapcsolat tönkremegy, ott vagy mind a kettő hibás, vagy egyik sem (tehát nem múlt egyikükön sem, egyszerűen nem illenek össze).
fogadd el, hogy ez nem működik. majd lesz, ami fog :)
Nincsen hiba benned. Soha ne okold magadat, ez egy alap szabály mert annak nagyon rossz vége lesz. 18 éves vagy előtted az élet. Mély sebe szinte mindenkinek van nekem is. De ahogy csak tudok a jó dolgokra koncentrálok és az idő segít gyógyítani. Bár feledni nem, de nem is kell feledni, mert abból tanulsz amit átéltél. Kitartást
18/L
jól teszed, és én is így fogok tenni majd egyszer talán, ha sikerül, köszönöm a választ
egyébként azt nem értem, hogy az ilyen emberek miért akarak kapcsolatot.. azt se tudják, mit akarnak.. végig attól rettegett, hogy én szakítok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!