Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már évek óta próbálkozok, de nem sikerül párt találnom, bennem van a hiba?
Mert nem látnak benned fantáziát.
Felejtsd el, hogy hogy nézel ki, ez egyáltalán nem számít. Gondolom te is láttál már 120 kilós, rózsaszín pólós egyéneket, akiknek volt csaja... Nem számít a külső, csak a kisugárzás.
Egyébként hol szoktál ismerkedni? Ez látod nagyon nem mindegy. Ha van valami hobbid, vagy van, ami komolyabban érdekel, akkor menj el egy tanfolyamra, vagy látogass ilyen jellegű helyeket. Itt biztosan olyan csajokkal fogsz találkozni, akik legalább egy pontban már egyeznek veled.
Ha eddig csak diszkókban nézelődtél (bár szerintem neked több eszed van ennél), azonnal hagyd abba.
Azt nem tudom megmondani, hogy mitől lehet majd meg a varázsod, de azt igen, hogy ha önmagadat adod, nem lesz gond. Lehet, hogy így csak később találsz magadnak valamit, de tuti, hogy sokkal értékesebb lesz, mint a legtöbb kis fülbevalósrózsaszínpólósköcsögé.
általános hiba hogy pl rossz csajoknál próbálkozol. topmodell csajok ritkán néznek tovább mint az orruk, a belső érték náluk ált a fullbőr belső és a légkondi... vannak persze kivételek de ritka.
vannak még normális csajok, de hidd el tényleg nagyon kevesen... én is ebben a cipőben járok, bár én azért elég sportos vagyok és eddig nem igazán okozott gondot sehol se felszedni csajt, egyszerűen vagy sötét mint az éjszaka, vagy irreális elvárásai vannak (semmije nincs de elvárja a kocsi lakás nyaralás stb finanszírozását) vagy egyszerűen mélyen az egyébként se magas küszöböt súrolja alulról. vagy a kedvencem aki hazudik. nah az gyilok de azonnal
az a baj hogy megbosbyzod őket:) így jártam anyátokkal című sorozat mintapéldája. a kapcsolat egy sakkjátszma, nem sütjük el előre a poént, mik a terveink. te ahogy látom túlságosan rágölcsölsz a témára. járjatok, tanuld meg élvezni az esetleges kapcsolatot úgy, hogy nem egyből a feleségednek tekinted. sok csaj pl visszariad ha túl heves vagy komoly érzelmekkel szembesíted.
nyugizz, ismerkedj, azért hónapokat meg ne udvarolj. a csaj ha bevallják ha nem kb 5 perc után tudja hogy sex vagy keksz. ha akar valamit akkor akar, ha nem akkor ált a fejed tetejére is állhatsz akkor se fog menni. no para hátradől, nem kell folyamat a hősszerelmest játszani fehér lovon, és főleg tanuld meg olvasni a testbeszédet, a mimikát, és értelmezni amit hallasz. nehéz és sok gyakorlatot igényel, de pl én már 50 méterről megmondom ha egy csajnál jó vagyok, és azt is ha valamit sumákol... fel a fejjel:)
:D :D :D :D neeem bírom :D
bocsi,válaszolok a kérdésedre.Szerintem valamit akkor nem jól csinálsz és az a valami az,hogy nagyon hamar beleéled magad.Minél jobban akarod,annál nehezebben jön el,de olyan nincs,hogy valaki nem akar téged :D valakinek kell akarnia.
{20/l}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!