Vannak szellemek?
Figyelt kérdés
Szerintetek vannak szellemek?2011. ápr. 25. 13:35
2/26 anonim válasza:
szerintem vannak! ezt nem viccnek szánom de egyszer a barátnőmnél aludtam és próbáltunk szellemet idézni. Ő a nagymamáját én meg egy 6 éves kislányt ( a szomszédunk lánya) és mikor ő idézett a nagymamája képe a kezébe volt és egy hűvös szél féle kifújta e kezéből a képet. Minden ajtó, ablak zárva volt. Mikor én idéztem halottunk egy sikítást. A barátnőm szomszédja nekik is van egy 6 éves lányuk. Bele esett az árokba. Túlélte! lehet hogy furán hangzik de igaz!
3/26 anonim válasza:
Ja és a szomszédom kislány abba halt bele hogy bele esett egy patakba és megfulladt
4/26 anonim válasza:
nincsenek szellemek. aki az ellenkezőjét állítja az küldjön már nekem egyet!
5/26 anonim válasza:
VÉleményem szerint nincsenek.Miért kérded?
6/26 Neménvagyokaz válasza:
Szerintem léteznek, de nem minden harmadik emberhez(általában tinikhez) mennek el mint ahogy azt ezen az oldalon olvashatjuk.
7/26 anonim válasza:
Vannak gondolom én, de nem mindenki válik szellemmé halála után.
9/26 anonim válasza:
vagyis sajnos TUDOM hogy vannak :/
10/26 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem, mert nem tudom hogy higgyek-e hugomnak, mert azt mondta hogy félálomban volt, be akart takarózni, és egy szellem húzta a takaróját a másik irányba.
2011. ápr. 26. 01:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!