Vannak szellemek? Írjátok le azt ami veletek megtörtén és hogy lett jobb!
Engem csak úgy kísértenek a 2 legjobb bnőmmel együtt!
Suli után kimentunk a focipályára Barbi-val és 1 feketébe öltözött embert láttunk!Megijedtünk és elfutottunk!Majd Viki-t odahívtuk és ő azt mondta nem lát semmit majd elkezdett kiabálni hogy ott van valaaki és sírni kezdett és elrohant majd amikor már vagy 10-en láttuk (közbe történtek dolgok) akkor Viki látott egy cipőt lerajzolta majd 1 masik lány is látta ő is lerajzolta de neki nem mondtuk meg hogy Viki is látta és a cipő ugyanolyan volt!!!!!!!!!
Aztán az osztály leggyorsabb futója velünk tartott elkezdett valami mozogni és Vkiki lehagyta őt annyira megijedt és futott (közbe már sírt)
Aztán elmentünk biciklivel és bementünk az iskolába mire kimentunk az 1-ik iskolatáska áttéve máshova a biciklikormány kicsavarv az egyik biziklenél a lánc leesett és csináltuk sok sár/homokgolyót azok eltaposva,nagyon megijedtünk!!!!!!!
Ez 1-2 hétig igy ment és aaztán elmentunk a régiházhoz ott 1 maszkos embert láttunk (azt lehet csak beszugerátuk ) de amikor elmentünk és visszamentunk oda a fárol egy 5-6 méter-es ág letörve aztán megint elmentünk és az ág megint fent volt a fán!!!!
Ilyenek történtek sok ilyen ha ami történt mind leírnam akkor ahozz 1 óra kellene !!!!!!
Kérlek irjatok ilyet hogy hogy lett jobb vagy bármit velunk sok ilyen tortent (pl. a bezárt ajto kinyilott es becsapodott meg ilyenek) ugy hogy ha tudok segitek
Ez egyébként nem az EZotéria témakör akart lenni véletlen?=D
De azért leírom a véleményem. (persze ha nem kamu amiket írtál : ) )
Velem is voltak ilyen dolgok, hogy hirtelen egy sötét alakot láttam a szobámba elsuhanni. Vagy volt amikor ugyanazt a hangot hallottam tesómmal, és anyával, csak nem ugyanabban az időben. Szóval furcsa, hogy mindhárman ugyanazt a hangot hallottuk.
Vagy mikor bekapcsolt magától a hifink. Amikor magától leesett az Ágy középeről! a távirányító...Az sem volt semmi.Voltak furcsa dolgok , és vannak is mostanában is.
De nem foglalkozok velük. Próbálok ezzel együtt élni. Szóval: igen léteznek szellemek. Csak van olyan aki nem tapasztal semmit, - és az ilyen 100%osan kijelenti, hogy márpedig szellemek nincsenek!:) (ilyenkor persze azt szokták írni, hogy az agyunk tréfál meg, ami hülyeség de tök mindegy=D).
Velem egyszer olyan volt, hogy vettünk anyuval egy zoknit. Frissen mosottan hoztam ki a fürdőből és tekertem össze, tudjátok ilyen kis gömbbe :) Véletlen kiesett a kezemből és láttam, hogy a szekrény alá gurult be, de mikor megnéztem nem volt ott. Mindent átforgattam, és nagyon sokszor megnéztem a szekrény alatt, hogy nincs-e ott, de nem volt, így feladtam. Kb 3 hónapra rá, mikor lehajoltam ismét ott volt. Nagyon megijedtem, mert tényleg előtte nem volt ott és utána meg igen :S
Meg egyszer a távirányító is eltűnt a kanapéról, ahova tettük, utána pedig visszajött pár óra múlva és ugyanez volt anyu szemüvegével is.
Meg láttam már párszor sötét alakokat végigsuhanni a szobában :S
A tesóm meg mikor még általános iskolába járt, akkor szellemet idéztek az osztálytársaival a wc-ben. Az egyik csaj azt mondta közben, hogy ha hallja valaki őket, akkor adjon jelet rajta... na a csaj 1 órával később epilepsziás rohamot kapott. Ez volt neki az első. Ekkor derült ki, hogy epilepsziában szenved :S Azért ez szerintem durva és amiket leírtam mind igaz.
velem pl: táborban amikor fényes nappal vki/vmi csbkotta az
ajtót szélcsöndben ezt én s a haverom 2en láttuk am. benéztünk és senki nem volt az ajtó mögött és az ablak csukva. am. 1. válaszoló az igaz h az agyunk maga elé
teszi ezeket de nem mindig szoval nem hülyeség
Koszi!!
Most jarok 4 alt-ba es most ah sikerul ujsagunk lesz ha az igazgato ugy dont hogy (en es egy fiu btom) ujsagot vezethetunk ebbol a leirtakbol kivalasztottam egyet nem mondom melyiket mert talan mind benne lesz valamelyik kiadasban ha sikerul
És meg nyugodtan lehet irni
Velem csak annyi történt, hogy este járkáltam ki-be cigizni óránként és mindig azon csodálkoztam, hogy ki kapcsolja le a kinti villanyt. Mintha 2 lett volna belőlem, bár rendesen bevoltam fűvezveXD
Am egy igaz történet velem: Cigizek este kint, nézek fel a tetőre ami olyan 2.5 méteren volt felettem és arra gondolok, mi lenne ha onnan nézne rám most az ördög... -ez előtt ilyen rontásokról, szellemekről beszélgettünk haverokkal- nem volt semmi. Aztán kb 1 óra múlva megint kimentem cigizni, már el is felejtettem a gondolatot az ördögről, de mikor jöttem befele automatikusan odanéztem és ott volt egy fekete macska és engem nézett. Aztán nagy robajjal eltűnt.
Másik, ezt inkább rontás félének állitanám be: Munkahelyemre uj munkások érkeztek. Volt köztük egy fiatal cigányfiu elég jó fejnek tünt hamar összehaverkodtunk. Rá egy héttel kb elkezdtünk marhulni, és összekoszoltam a cipőjét, erre ő csak hülyeségből azt mondta nekem, a görcs huzna össze. El is ment a fülem mellett, de munka után mikor hazajöttem aludni egy cigányemberrel álmodtam- nem vele- aki ugyanazzal az akcentussal mondta nekem, hogy a görcs huzna össze mint az a fiu. Hirtelen felébredtem és fetrengtem a földön, annyira huzta a két lábam a görcs...Ez igaz történet kb fél éve történt, ha valaki megtudná mondani nekem, mi volt ez annak várom válaszat itt vagy privátba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!