Szerintetek hogyan tudhatnám meg, hogy vannak-e szellemek a házban?
Nem szeretnék szellemidézést csinálni, meg ilyeneket, mert tudom, hogy veszélyes.
Egyszerűen csak tudni szeretném, hogy vannak-e szellemek a házban...Ennyi
Köszönöm a válaszokat! :)
(Komolytalan, rossz indulatú válaszokra nem vagyok kíváncsi!!!)
a szellemek mindenhol vannak én így gondolom.
Ha volt már olyan érzésed, hogy a hideg keresztül ment a testeden akkor nagy valószínűséggel keresztül ment rajtad egy.
Nálunk pl úgy jelentkeznek, hogy a mágneses konyhaszekrény ajtaja kinyílik majd becsukódik, a padló recseg mintha valaki járkálna rajta.
Nézd én érzékeny vagyok az ilyesmire, így csak annyit tudok mondani, hogyha lennének szellemek, akkor éreznéd a jelenlétüket, ha nincsenek, akkor minden bizonnyal nyugodtan alszol.
Ha nem vagy érzékeny, akkor ha van szellem ha nincs, úgyis képtelen vagy érzékelni őket.
Én most olyan helyen lakom, ahol nincs egy sem. Viszont laktam olyan helyen, ahol minden éjjel egy rémálom vol.t
Ha te nem érzed amúgy sem őket, akkor nincs értelme vizsgálni, hogy ott vannak-e.
Persze van más megoldás is.
én még egyiket sem próbáltam ki,de kettőt is ismerek.
1.rakj ki kamerát vagy hangrögzítőt minél több helységbe.
2.rakj egy serpenyőbe homokot,simítsd el teljesen simára és amikor nem vagy otthon tedd a földre.ha van szellem lesz biztos rajta változás.egyik i8smerősömnek valami karmo9lásszerűségek lettek rajta.
A karmolásos sztoritól most jól összeszar-tam magam, így estefelé.
Szerintem vannak szellemek, de jobban jársz, ha nem találkozol velük.
még egészen kisgyermek voltam, amikor egy sziu varázslótól kaptam egy száznapos holdkeltét, amit aztán éjfélkor, fekete macskát a hónom alá szorítva, akasztott ember keresztútjánál háromszor meg kellett forgatni a fejem felett- na, azóta egy deka szellem sincs a környékemen...
nem tudom, hogy neked van- e sziu varázsló ismerősöd, de fekete macskát biztosan tudsz szerezni, ha nincs kéznél száznapos holdkelte, akkor elég a macska is. ha azt háromszor megforgatod a fejed fölött, akkor tuti, hogy messzire el fognak kerülni a szellemek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!