Vannak a szellemek/őranygyalok?
Én szellemekben nem,de az őranygyalokban 100% -ig hiszek
És hogyan lehet velük kapcsolatba kérülni?
En mindkettoben hiszek,bar mindenki abban hisz amiben akar.
Kapcsolatot felvenni szerintem csak gondolatban lehet.
Bar sokan mondtak ,hogy lattak oket.
Az agyalok ugyebar segitenek minden korulmenyek kozott igy en mindig ha valami bajba vagyok vagy van valami gondom hozzajuk fordulok...
Ezzel nem akarok senkit se befolyasolni ,mindosze en igy vagyok ezzel...
telepatikus uton lehet velük felvenni a kapcsolatot, vagy ahogy mondtad h gondolatban jönnek képek be.
angyalok ugy jelenhetnek meg ahogy csak akarnak,ahogy ők szeretnénk h lássuk őket.
meditácioval kell kapcsolatba lépned,amit rendzseresen gyakorolnod kell, minden héten,napon és kb 3-4 honap és fejlődni fogsz mivel telepatikusan fognak neked segiteni és tanitani.
akár elmondják az egész teremtést is, az igazi valódi teremtést
Szia !
Sokáig nem hittem a létezésükben, de már több alkalommal személyesen megtapasztaltam jelenlétüket.
Van , hogy őrangyalnak, van hogy segítőnek, követőnek nevezik őket.
Van aki azt mondja, hogy sugallat...
Amikor választási lehetőség előtt állsz , akkor halgass a "belső hangra". Ez a segítőd. Terel arrafele, amerre kellene menned, amit kellene választanod. Halgass rá !
A követők, segítők szürkés-halványrózsaszín és szürkéskék színben néha még láthatóak is .
Szellemek pedig igenis vannak . Pl. a lakásban az előző lakó ( rokoné volt a lakás) apukája járkál néha . Szerintem nem tudott elbúcsúzni a lányától és csak sétafikál a lakásban .
Szerintem vannak, de mindenki maga dönt hisz-e, avagy nem.
Igazi bizonyítékot sem a szkeptikusok nem tudnak felmutatni a nemlétezésükre, de a hívők(én is) csak a hitünkkel tudunk bizonygatni. Mindenki maga dönt!
Won
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!