Eltűnhet egy fiú a lezárt szekrényből, azaz van szekrénylakó Démon?
Valamikor a true or false című sorozatban, nem tudom a magyar nevét. Rejtélyes igazságok vagy mi. Volt egy epizódban, hogy egy kisfiú az új lakásban panaszkodott arra, hogy egy sárkány él a szekrényében és ezért nem mer betenni dolgokat. Nagyon nem örűltek a szülei ennek, de elviselték. Aztán amikor a barátainak is elmondta egy házi biulin mindenki kinevette és dedósnak csúfólták és az egyik poénból bezárkózott a szekrénybe. Nemsokra erre jajjveszékelni kezdett hogy engedjék ki, de az ajtó amit nem is zártak be kulccsal nem nyílt ki. Mire feltőrték a zárat a kisfiú örökre eltűnt és azóta sem kerűlt elő. Ugy kommentálták az eseményeket a műsorvezető, hogy a házi démon elvitte.
Szerinted ez igaz lehet ? Vagy a műsor is átverés ? Történhetett ilyen ? Linket tudsz dobni ? Nálatok vagy a baráti körötökben volt ilyen ? Nálatok is a szekrényben laknak valami házi démon félék ?
Énis láttam.. Ez a Rejtélyes Igazságokban volt!!!
Pont múlthéten láttam ezt a részt!
Az a műsor lényege, hogy 5 rövidke kisfilmet bemutatnak és el kell dönteni, hogy megtörtént-e vagy kitalálták és a végén elmondják, hogy igaz-e vagy csak egy film!
És erre a sztorira azt mondták, hogy megtörtént!
Én is érdekesnek találtam, de nem foglalkoztam vele különösebben, most viszont elkezdett érdekelni!
Valószínű a másik fiú látta azt a lényt ami a szekrényben volt.. A kisfilm végén a rendőrök kipakolták a szekrényt és semmi nem volt benne!
Előző vagyok, reggel nem tudtam mobilról ezt belőni; a lényeget bekopizom, a többit a cikkben olvashatjátok
""I personally contacted the man who collected true accounts for the show. I asked him where he got his proof for this. He responded to me with this:
The Beyond Belief: fact or fiction story about the monster in the kid’s closet was based on an actual event that I personally investigated in Florida many years ago. At the time it happened there was no explanation for the boy’s disappearance—until two weeks later when it was learned that he had climbed out of the closet through a ceiling panel and ran away from home. He stayed at a friend’s house surreptitiously until the friend’s mother discovered him hiding in the attic of their home and exposed the ruse. Unfortunately, the show producer responsible for checking out the truthfulness of each story was not informed until too late that the little boy had turned up at a friend’s house several blocks away.
Investigators who had tapped the ceiling and walls in the closet did not find the panel because the boy (age 11) had wedged two pieces of wood into place over it when he was in the crawl space above the closet."
#33-34
Te nem a kérdező vagy, aki kipróbálta, eltűnt a szekrényben és cc 4 évvel később került csak elő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!