Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Eltűnhet egy fiú a lezárt...

Eltűnhet egy fiú a lezárt szekrényből, azaz van szekrénylakó Démon?

Figyelt kérdés

Valamikor a true or false című sorozatban, nem tudom a magyar nevét. Rejtélyes igazságok vagy mi. Volt egy epizódban, hogy egy kisfiú az új lakásban panaszkodott arra, hogy egy sárkány él a szekrényében és ezért nem mer betenni dolgokat. Nagyon nem örűltek a szülei ennek, de elviselték. Aztán amikor a barátainak is elmondta egy házi biulin mindenki kinevette és dedósnak csúfólták és az egyik poénból bezárkózott a szekrénybe. Nemsokra erre jajjveszékelni kezdett hogy engedjék ki, de az ajtó amit nem is zártak be kulccsal nem nyílt ki. Mire feltőrték a zárat a kisfiú örökre eltűnt és azóta sem kerűlt elő. Ugy kommentálták az eseményeket a műsorvezető, hogy a házi démon elvitte.

Szerinted ez igaz lehet ? Vagy a műsor is átverés ? Történhetett ilyen ? Linket tudsz dobni ? Nálatok vagy a baráti körötökben volt ilyen ? Nálatok is a szekrényben laknak valami házi démon félék ?

2011. ápr. 8. 00:47
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
A kérdésemben is leírtam, hogy a műsorvezető hogyan kommentálta a tőrténetet és abban az van, hogy kész tényként említi az esetet, mert a műsor végén hivatkozott egy megtőrtént esetre és az igaz volt. Ezért tettem fel a kérdést. ... és akkor még nem is említettem, hogy minden hosszú szőke hajú hölgy bábúnak a panoptikumban levágják a fejét, mert hát Maria Antoanettnek is levágták és hát az univerzum emlékezik.....:XD Na kérem ... ezért vannak szőke nős balesetek !
2011. ápr. 8. 19:44
 22/36 anonim ***** válasza:

Erre a részre emlékszem :) Nem olyan rég én is tettem fel hasonló kérdést,az dimenzió kapuról szólt. Én Úgy gondolom,ez is valami hasonló lehetet,vagyis a kissrác dimenzió kapun kersztül tünt el.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1643..

Ez az én kérdésem

2011. ápr. 8. 21:06
 23/36 anonim ***** válasza:
az már régen volt én is csak akko néztem de én is láttam ezt és fact volt ugyhogy FÉLJ A SZEKRÉNY DÉMONÁTOL!
2011. ápr. 10. 18:30
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy senki nem akarja elhinni.

pedig a világ több pontjáról vannak beszámolók eltűnt emberekről, akik soha nem kerültek elő.még csak nyomuk se volt, egyszer csak köddé váltak. egyesek szó szerint köddé.

[link]

2011. ápr. 11. 10:45
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

Őket vagy elrabolták vagy meghaltak egy távoli helyen az otthonuktól, pl.: egy háborúban.

Szörnyek nincsenek!!! De ez most komoly????:)

Emberek, kapjunk már észbe, oks??:)

2011. ápr. 11. 16:07
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

én nem szörnyekről beszélek. nem jelentem ki hogy nincsenek, de most nem róluk beszélek. az ilyen rejtélyes eltűnések világszerte elég gyakoriak, még magyarország szerte is.

a gyerekek sok mindent beleképzelnek teljesen racionálisan megmagyarázható dolgokba. sosem mondta, hogy látta volna a szörnyet. azt mondta, hogy sárkány él a szekrényben. erre sok mindenből következtethetett. mondjuk, a réseken átszűrődő éles fény, mintha lángolna, és a morajlások. egy ilyen átjáróhoz rengeteg energia kell, gondolom ennek a zaját hallotta. időnként megnyílt egy ilyen "kapu", aztán bezárult a másik srác pedig éppen bent volt mikor megnyílt. peche volt. ennyi. Einstein bebizonyította, hogy féregjáratok létezését semmilyen fizikai törvény nem zárja ki, csak k*rva nehéz létrehozni,... irányítani meg szinte lehetetlen, a természetben pedig elég ritkák. ha épp a srác szekrényében nyílt ki egy ilyen, akkor az csak a véletlen műve. jóisten tudja hová került a csóró gyerek.. :/

2011. ápr. 11. 16:42
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Már Narniában van
2011. ápr. 13. 12:48
 28/36 anonim válasza:
ha mindent amit hallasz, vagy látsz a tvben akkor elég sok minden hihetetlen dolgokat kérdeznél, hogy létezik e vámpír(mondjuk nem tudok erről semmit, sztem nincsenek ilyen lények, csak ez jutott ezsembe). szóval tökre nincs :D
2011. ápr. 13. 22:04
 29/36 anonim ***** válasza:

nyugi de vámpírok vannak. a hülye modern ember már csak a drakulaként azonosítja. pedig tuti hogy vannak. számtalan megdönthetetlen bizonyíték van vámpírok létére, csak a mai társadalom úgy tagadja, és nem akarja elfogadni, mint a 200 millió éves emberi lábnyomokat, és ember alkotta szerszámokat. (tiltott régészet). érdekes, hogy elismert, és magas körökben is nagy dícséretnek örvendő tudósokat, akik előállnak ilyen elméletekkel, azokat ellehetetlenítik, nem engedik őket publikálni, néha bezáratják őket a gyogyóba(pedig teljesen épeszűek).

az ilyen tudósok nyilván nem a levegőbe beszélnek, nem állnak elő olyan elmélettel, amire nincs cáfolhatatlan bizonyítékuk. :/

csak mert a mostani világrend szerint ilyen lények nem létezhetnek, az még nem jelenti azt, hogy nincsenek. :)

2011. ápr. 14. 22:42
 30/36 anonim ***** válasza:

jah ui: azok akik a tudósokkal ezt teszik, a legtöbbje tuti hogy istenhívő. a súlyos csak az, hogy több a bizonyíték a "tiltott" eseményekre/élőlényekre mint magára istenre.

ebből egy fontos következtetés vonható le:

nyilvánvalóan isten nem létezik, csak az emberiség nagy részét akarják abban a hitben tartani, hogy igen.

vajon miért?

2011. ápr. 14. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!