Hogy kell kivenni két üveglapot olyan szekrényből, amiből "nem lehet" kivenni?
Függőleges... Tudjátok ilyen egymás elé tolható, két műanyag sínben van.
Régebbi szekrényekben meglehet emelni és közben alul kiemelni a sínből. De itt nincs felette plusz hely. A sín se kivehető, bele van mélyesztve a fába.
Egyáltalán azt nem értem, hogyan rakták össze.
Van valakinek ilyen bútora, és tudja a titok nyitját?
35 éves szekrény, szeretném végre megtisztítani az üvegét, mert nagyon csúnya már... :(
Így legyen ötösöm a lottón! Gondoltam, hogy valaki majd elsüti a "darabokban" poént. :-))
Ennek a 3centis első oldalemelős megoldásnak nem értem a lényegét, kicsit olyannak tűnik első olvasatra, mint a kézrátétes gyógyítás. Mindegy, azért majd kipróbálom hétvégén, hátha hat...
Na mert a szakaszos pucolás nem az igazi, az az igazság. Mindig foltos marad. :-)
Nekem az se jött ki,aminek van plussz hely fölül...teleraktuk a spájzban mindenféle nehéz lommal a tetejét.
Én úgy szedtem ki,hogy egy rossz seprű nyelét 3~4 mm-rel hosszabbra levágtam,mint maga az üveg/rés. Ezután középre srégen beraktam,majd elkeztem függőleges irányban kalapálgatni,így annyita megemeltem a tetejét,hogy kijöttek az üvegek.
Hm, jó ötlet ez a botos.
Bár az az igazság, hogy a mi szekrényünk egyáltalán nincs deformálódva, olyan nagy súly sincs rajta. Semmi görbület.
Ja meg a bútor nagy része nem igazi fa, hanem vacak pozdorja belül.
Igazából az nem fér a fejembe, hogy hogyan rakták össze, és hogyan szállították ki. Nem létezik, hogy benne lett volna az üveg. Vagy igen?! Már a 70-es években is gyártottak ilyen szétszedhetetlen, javíthatatlan úgymond egyszer használatos termékeket?
Most a pakolásban sajnos nem férek hozzá a szekrényhez, hogy emelgessem/feszegessem, de félek nem fog menni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!