Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Az ecettel való átmosás...

Az ecettel való átmosás kiveszi a szekrényből az állott szagot?

Figyelt kérdés

Hello.

Ideköltöztem a barátomékhoz, egy szekrényt nem használtak, olyan állott szaga van, és szeretném ezt a szagot eltüntetni.

Az ecet tényleg segít?

Sima ecettel kell, vagy ecetes vízzel átmosni?

Mit tehetnék a ruhák közé amitől jó illatúk lesz?

Köszönöm.

2010. aug. 30. 11:45
 1/3 anonim válasza:
ecetes vizzel mosd ki, ne felj nem szall az ecet szaga a ruhakba.az ecet a molyok ellen is nagyon jo. az allott szagokra is jo. a ruhak koze meg tegyel 1-1 jo illatos szappant.nalam bevalt
2010. aug. 31. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ecetes vízzel mosd át, de csak kevés ecetet rakj bele, különben megmarad a szag (tapasztalat).

Nagymamám mindig szappant rakott a szekrénybe illatosítónak, nagyon szerettem gyerekkoromban. :) Most már lehet kapni minden félét, szerintem próbáld ki. Ha nem tetszik, még mindig el tudjátok használni kézmosásra. :D

Remélem tudtam segíteni!

2010. aug. 31. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy látszik az elsővel egyszerre válaszoltunk. :D

Utolsó voltam

2010. aug. 31. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!