Az ecettel való átmosás kiveszi a szekrényből az állott szagot?
Figyelt kérdés
Hello.
Ideköltöztem a barátomékhoz, egy szekrényt nem használtak, olyan állott szaga van, és szeretném ezt a szagot eltüntetni.
Az ecet tényleg segít?
Sima ecettel kell, vagy ecetes vízzel átmosni?
Mit tehetnék a ruhák közé amitől jó illatúk lesz?
Köszönöm.
2010. aug. 30. 11:45
1/3 anonim válasza:
ecetes vizzel mosd ki, ne felj nem szall az ecet szaga a ruhakba.az ecet a molyok ellen is nagyon jo. az allott szagokra is jo. a ruhak koze meg tegyel 1-1 jo illatos szappant.nalam bevalt
2/3 anonim válasza:
Szia!
Ecetes vízzel mosd át, de csak kevés ecetet rakj bele, különben megmarad a szag (tapasztalat).
Nagymamám mindig szappant rakott a szekrénybe illatosítónak, nagyon szerettem gyerekkoromban. :) Most már lehet kapni minden félét, szerintem próbáld ki. Ha nem tetszik, még mindig el tudjátok használni kézmosásra. :D
Remélem tudtam segíteni!
3/3 anonim válasza:
Úgy látszik az elsővel egyszerre válaszoltunk. :D
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!