Megengeded a babádnak, hogy a szekrényből ruhákat pakoljon ki?
Kicsit felemás amit írok.
ha arra gondolsz hogy rámol ok nélkül azt nem engedtem.
de !
nincs szekrényünk igy a ruhák polcon vannak ami így hozzáférhető számára is és magasság miatt is elérhető neki.
ki tud pakolni de lehet és kell is rászólni hogy nem szabad.
2.5 évesen eljutottunk odáig az apjával hogy választhat magának ruhát v. felsőt amit fel akar venni ha kivenne valamit. Ha nem kettőből választhat ha nem jó az amit én kikészítettem. Így elejét veszem a hisztinek.
Eddig sikerrel... azért mondom hogy az apával mert tőle is ezt kértem hogy vagy vagy alapon álljon hozzá.
Szia! Nem engedem, de mégis megteszi!:-D Elég egy másodpercre elfordulnom és már olyan a szoba, mint ha bomba támadás érte volna.:-)))
9hónapos most kislányom és 3napja tanult meg kapaszkodva fölállni. Szóval semmi sincs biztonságba. A polcokat művészien söpri le. A hétvégén megyek beszerzőútra, hogy mindenféle biztonsági cuccokat vegyek a szekrények és fiókok tartalmának védelmére.:-))
Az én gyerekeim már nem babák,de akkor sem engedtem,mikor azok voltak és most sem engedem,hogy pakoljanak a szekrényből.Az nekik tiltott terület és nem is jut eszükbe,hogy pakolásszanak.Meg is őrűltem volna,ha kipakolják a ruhákat...Barátnőm kisfia olyan,hogy a zoknisfiókókat szokta kipakolni,meg van hogy ruhásszekrényben is jár...
Mondjuk nálunk olyanra van példa,hogy a fiam benyúl a szekrényükbe nadrágért-azt a polcot eléri-de aztán teszi is be vissza a szekrényajtót.
Persze.
A lányom-igaz mér 2 éves -rendszersen felveszi itthonra akicsiot kinőtt viziszandálját és abban járkál.
Előőte állandóan sapkákat hordott.
Igen. :D
Kicsit félve nyitottam meg a kérdést, mert attól tartottam, hogy én vagyok itt az egyetlen ilyen engedékeny anyuka, de most megnyugodtam.
14.56-os v.ok,azt elfelejtettem,hogy a kislányomnak is volt olyan időszaka,amikor ki szokta venni a sapis fiókból a sapkákat,kesztyűket és felvette őket.Ez az egyik válaszoló válaszáról jutott eszembe,akinek a gyermeke szintén sapikat szokott felvenni.:)
De meg szoktam szidni érte,nem hagytam rá,tanulja meg,onnét nincs pakolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!