Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megengeded a babádnak, hogy a...

Megengeded a babádnak, hogy a szekrényből ruhákat pakoljon ki?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 14:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen!:))
2011. máj. 26. 15:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Nálunk a vitrines szekrény, a ruhásszekrény, a fiókok, a konyhaszekrény mind tabu- csak úgy önfejűen pakolni tilos.

Tudja mit hol tartunk, segíthet kivenni, pl nem vettem elő zoknit a hugára, akkor megkérem hozza ide a zoknis táskát. De csak úgy nem szedheti szét a szekrényeket. Van elég játéka.

Na meg nekiáll felmosni a tiszta ruhával???? Ha gyűrött ha nem, ha most takarítottam, ha nem akkor se a földre pakoljon.

2011. máj. 26. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem akartam engedni, de a tiltott gyümölcs mindig jobb! :)

Az én itthoni dolgaim vannak az alsó szekrényben és 11 hónapos korában kezdte kipakolni a ruháimat. Eleinte mérges voltam érte, de utána már nem is foglalkoztam vele. Ugyanis volt úgy, hogy mire én visszapakoltam, akkorára kiszedett mást. A férjem mondta is, hogy legalább minden reggel shoppingolva öltözködhetek:))

Most 14,5 hónapos és a fehérneműs fiókom a sláger! Az apja fiókja nem érdekli, csak az enyém. A múlthéten történ pont, hogy míg én a ruháimat rakosgattam vissza a szekrénybe, addig ő kiszedte a bugyijaimat és a melltartómat, ezeket kihordta a folyosóra. Természetesen apa akkor jött haza egy férfi kollégával, mikor a folyosó tele az én bugyimmal és melltartómmal:) A pasi megállt az ajtóban, míg apa szépen összeszedte a melltartót és a bugyit. Zavarban volt a pasi és megkérdezte nálunk ez mindig így van?:))

2011. máj. 27. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!