Eltűnhet egy fiú a lezárt szekrényből, azaz van szekrénylakó Démon?
Valamikor a true or false című sorozatban, nem tudom a magyar nevét. Rejtélyes igazságok vagy mi. Volt egy epizódban, hogy egy kisfiú az új lakásban panaszkodott arra, hogy egy sárkány él a szekrényében és ezért nem mer betenni dolgokat. Nagyon nem örűltek a szülei ennek, de elviselték. Aztán amikor a barátainak is elmondta egy házi biulin mindenki kinevette és dedósnak csúfólták és az egyik poénból bezárkózott a szekrénybe. Nemsokra erre jajjveszékelni kezdett hogy engedjék ki, de az ajtó amit nem is zártak be kulccsal nem nyílt ki. Mire feltőrték a zárat a kisfiú örökre eltűnt és azóta sem kerűlt elő. Ugy kommentálták az eseményeket a műsorvezető, hogy a házi démon elvitte.
Szerinted ez igaz lehet ? Vagy a műsor is átverés ? Történhetett ilyen ? Linket tudsz dobni ? Nálatok vagy a baráti körötökben volt ilyen ? Nálatok is a szekrényben laknak valami házi démon félék ?
Bocs, hogy off-olok, de az első válaszolónak üzenem, hogy a nem létezik Bermuda háromszög rejtély... Egy regényben találták ki az egészet, majd egy szenzációhajhász és lusta újságíró fújta föl.
A "rejtélyes" esetek, vagy nem ott történtek és az adott helyen és körülmények közt teljesen normálisnak számítottak, vagy nem találtak semmiféle bejegyzést arról, hogy létezett olyan nevű hajó ami eltűnt, vagy hogy léteztek olyan nevű utasok akik eltűntek.
Nem beszélve arról, hogy kb 1970 óta nem történt "rejtélyes" baleset a Bermuda háromszögben, pedig rengeteg menetrend szerinti járat (repülő és hajó) halad keresztül az említett területen.
Az első vagyok, S szerintem neked sincs igazad. Már Kolumbusz idejében is feljegyeztek megmagyarázhatatlan esteket, és később is. pl:
A Mary Celeste és a Dei Gratia nevű hajók együttes esete: 1872 decemberében az angol Dei Gratia New Yorkból Gibraltár felé tartott, amikor szembetalálkozott egy különös hajóval. David Morehouse kapitány meglepődve ismerte fel benne a Mary Celeste-t, amely egy hónappal korábban hagyta el New York kikötőjét, ezt követően azonban nyomtalanul eltűnt. Mivel a jelzéseire senki sem válaszolt, a kapitány csónakot küldött a néma hajó átvizsgálására. Fedélzetén egyetlen ember sem volt.
1918-ban tűnt el az amerikai haditengerészet Cyclops nevű, 19 000 tonnás szállítóhajója: 309 tengerésze közül egy sem került elő.
1948. január 29-én a Star Tiger négymotoros repülőgép hatfőnyi legénységgel és 25 utassal, köztük A. Cunninghammel, a brit légierők marsalljával, 380 mérföld távolságban volt a Bermuda-szigetektől. A földi központ rádiótávírásza még vette a közlést: „Az időjárás és a repülés kitűnő”, ezt követően azonban a repülőgép nyomtalanul eltűnt.
A legnagyobb érdeklődést mégis a 19. repülőraj öt darab Avenger típusú repülőgépének egyidejű eltűnése, valamint még aznap a kereső Martin Mariner hidroplán eltűnése váltotta ki
ma 02:24
Én mindig végig nézem, és ez pont IGAZ VOLT.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!