Eltűnhet egy fiú a lezárt szekrényből, azaz van szekrénylakó Démon?
Valamikor a true or false című sorozatban, nem tudom a magyar nevét. Rejtélyes igazságok vagy mi. Volt egy epizódban, hogy egy kisfiú az új lakásban panaszkodott arra, hogy egy sárkány él a szekrényében és ezért nem mer betenni dolgokat. Nagyon nem örűltek a szülei ennek, de elviselték. Aztán amikor a barátainak is elmondta egy házi biulin mindenki kinevette és dedósnak csúfólták és az egyik poénból bezárkózott a szekrénybe. Nemsokra erre jajjveszékelni kezdett hogy engedjék ki, de az ajtó amit nem is zártak be kulccsal nem nyílt ki. Mire feltőrték a zárat a kisfiú örökre eltűnt és azóta sem kerűlt elő. Ugy kommentálták az eseményeket a műsorvezető, hogy a házi démon elvitte.
Szerinted ez igaz lehet ? Vagy a műsor is átverés ? Történhetett ilyen ? Linket tudsz dobni ? Nálatok vagy a baráti körötökben volt ilyen ? Nálatok is a szekrényben laknak valami házi démon félék ?
Megint off az Elsőnek:
Nyiss egy Bermuda háromszöges kérdést, ott válaszolok.
hm.hmm
Ha a szú megeszi a szekrényt- akkor eltűnik a szekrény a fiú körül, akkor más nézőpontból, mondhatom, hogy IGEN! eltűnt a fiú a szekrényből, és a
Nekem megvan a teljes Rejtélyes Igazságok sorozat letöltve a gépen, és ez valóban igaz volt.
Hogy hogyan lehetséges? Vannak ennél furcsább epizódok is, amik szintén igazak lettek. A természetfölöttit nem tudjuk megmagyarázni.
Ez nem természetfölötti!
Hát igen, a média, valamiből "fenn kell tartani".:)
"ha dolgoznál nem volna időd ilyenekre ."
Hogy jön ez ide?
Honnan tudod, hogy nem dolgozik/tanul/stb?
Az ember a SZABAD idejét meg hadd töltse már azzal, amivel szeretné.
Vagy aki dolgozik, az egyáltalán nem néz tv-t?...
Ez a műsor speciel értelmesebb mint a műsorok 99%-a, végignéztem minden epizódját, és nem egy igaz történetnek utána is olvastam; nyoma van számos könyvben.
Vagy ezeket a csúnyarossz könyvírók találták ki, akik a médiával konspirálnak hogy nagyobb bevételhez jussanak? Igen,biztosan így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!