Démonidézés, mit ajánljak fel?
Kedves kérdező!
Amennyiben nem vagy jártas a szellemidézés fortélyaiban kellőképp, ne vágd fejszéd ebbe a fába! Rengeteg következmeńyt vonhat maga után a démonidézés elrontott szertartása vagy esetlegesen rosszul elsült dolgok. Felteszek egy kérdést: Miért kívánsz démont idézni? Puszta kíváncsiságból ne tedd!
Remélem, hogy meggyőztelek merész tettedről. Ha esetleg további kérdéseid volnának, nyugodtan reagálj a hozzászólásomra. Kérdésed megvitatjuk és megpróbáljuk megkeresni rá a helyes vagy legalábbis a lehetséges válaszokat, megoldásokat.
További szép estét!
15/L
Feleletem Tom Benkonek:
Kedves Tom Benko!
A démonidézést csak nagyon indokolt esetben hajtják végre vagy egyátalán.
Következményei lehetnek a démoni megszállottságtól kezdve akár az egészségügyi problémákig. Lásd Anneliese Michael esetét, akiről az orvosok is lemondtak.
A szkeptikusokat viszont hiába gyéozködném, javaslatom és véleményem csak por a szélben.
Szép estét!
15/L
Utolsónak nagy respect, jót nevettem :D
Te szentséges Isten. (bár ő sem létezik, de ez mellékes)
15 éves létedre nehogy te legyél már itt a Démon szakértő! :D Ugyan mi a tököm baja lehet? Ennyi erővel az Xbox-ozásba is bele lehet halni? De ha nagyon idézgetni akarsz, egy frissen levágott kecske biztos elég lesz neki, vagy egy szűz lány. :D Különben mi a lókakit kezdenél egy démonnal? (Bár a kertet igazán rendbe rakhatná XD) Én még mindig nem értem hogyan lehet ennyi esze az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!