Mi a baj a Harley Benton gitárokkal? Miért nem ajánlják?
olcsó húsnak híg a leve. Igazából lehet abból is vannak jók, basszusgitárjaik között vannak is értelmesebbek, de árfüggő.
Akusztikus gitárnál, ami gondot okozhat (és szokott is, olcsó gitároknál), kicsi hangereje van, és általában még az sem szép hang, ami megszólal rajta, zörög a húr, kényelmetlen a nyak, meg csak úgy simán hamis a bundozás :D
A harley benton jó mintapélda, de sok-sok gitármárka van, amik hasonló áron ugyanolyan szart kínálnak :D Ha kevés pénzed van, nézegess használt dolgok közt, én is minden cuccomat használtan veszem (egy ideje), és ugyanolyan megbízhatóak.
Semmi gond nincs velük, ha nem a legolcsóbb kategóriából válogatsz (30ezer körül).
Nekem az egyik gitárom egy Harley Benton SG, újonnan 43 körül volt az ára, ha jól emlékszem, teljesen elégedett vagyok vele, nem oktávhamis, nem zörög, az elektronika rendesen össze van rakva, a hangokat rendesen hosszan kitartja, nem pehelykönnyű akármilyen hulladékfából van, több mint 6 éve megvan, megérte az árát.
A Harley Bentonnak elég széles a modelpalettája a huszonezres kezdőgitártól kezdve a 150-200 ezres hangszerekig, szóval lehet miből válogatni és jobbak mint pl a hasonló árú Stagg gitárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!