A Halak milyen jegyekkel talál a szerelemben? És melyik jeggyel nem ajánlják? Jellemeznétek nekem?
Figyelt kérdés
Köszönöm2011. jan. 15. 15:10
1/4 anonim válasza:
Határozott jegyekkel, mint pl. Bika, Oroszlán, Skorpió, nem jön ki jól. A legtöbb Halak visszahúzódó, álomvilágban él, végtelenül érzelmes, romantikus, jóindulatú és segítőkész, viszont totál határozatlan.
2/4 anonim válasza:
Önmagában a Halak nők, ha ez a hangsúlyos a jellemben és más csillagállások nem befolyásolják:
-jól kijönnek a Skorpió, Rák, Bika személyekkel,
-nem passzol a Nyilashoz, Ikrekhez.
Ált. erről írnak a magazinok.
A Halak érzékeny, romantikus, alkalmazkodó, jók a megérzései, szerény, spirituális érdeklődésű. Olyant is hallottam, hogy igazi újrafelálló, minden helyzetből képes talpra állni.
3/4 anonim válasza:
Én is Halak vagyok. Bak a párom, vannak viták, de azért jól kijövünk. Én nagyon romantikus vagyok, mig Ő nem. Hiába várom el TŐle...ez a baj.
4/4 anonim válasza:
en szinten hal vagyok,nonemu.pl. en mindenkivel kijovok csak az a baj ha nem olyan romantikus mint en kkor sokat szenvedek ,de feldogozom es eleg egy apro mosoly es minden rendben ,hat ilyenek vagyunk,igen felallok minden helyzetbol,az igaz de mar 37 evesen sulyos depressioban szenvedtem es nem is fogok helyre jonni ,szedem a bogyoimat es elegedett vagyok mert az akarok lenni.ha halak jegyu part talaltal vigyazz ra mert nagyon- nagyon tud szeretni,es a mai vilagban nincs fontosabb az igaz onzetlen szeretetnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!