Melyikben hiszel? Tudomány VS. Természetfeletti A "mindkettőben" választ nem tudom értelmezni, mivel olyan nincs.
előző vagyok.
pogányoknak nem a hitetleneket nevezzük hanem azokat akik nem hisznek keresztény vallásban, más vallásúak, vagy nem hisznek semmiben.
Értem.
Egyetértek az utolsó 2 hozzászólással. Teljes mértékben.
"Beszéljünk kicsit az atomokról.
Isten atomokból áll? "
Igaz, beszéljünk az atomokról... a szeretet, a harag és a gyűlölet atomokból áll???
És mire jó a hit??? Erőt ad... Mert amíg ma nyilvánvaló, hogy az információk gyorsan áramlanak, az emberek tudnak olvasni, és nem idegenkednek az újdonságoktól, addig Kepler és Newton idejében ez nem így ment... És ahhoz, hogy egy világszemléleten változtass, ahhoz bizony kell a lelki erő... Ahhoz pedig kell a hit...
"És ahhoz, hogy egy világszemléleten változtass, ahhoz bizony kell a lelki erő... Ahhoz pedig kell a hit..."
BlackSword, bármilyen hihetetlenül hangzik, a nem hívőknek is van lelki erejük sőt, több is mint a hívőknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!