Mi történt? Szellem volt? És miért minket zaklat?
Csinálj szellemcsapdát.
Fess fel a földre lóvérrel és vizilónyállal egy hat ágú csillagot. A közepére tegyél egy darab sajtot. Lépj hátra 3 métert és sóval rajzolj egy nyilat, ami a sajtra mutat.
Bújj el valahova és takard le magad egy fehér lepedővel. Este, pontosan éjfélkor a szellem meg fog jelenni, hogy megegye a sajtot. Ekkor ugorj elő és festékkel öntsd le. Ha menekülni próbál, akkor a festék miatt látni fogod.
Miután elkaptad mondd azt neki, hogy:
"Álmodd, hogy vakít a fény,
Tombol a nyár, e földtekén,
Ne érdekeljen, ha esik a hó,
Mert nyaralni visz az álomhajó!"
Ekkor el fog tűnni és megszűnik a szellemjárás. Ez az egyetlen megoldás. Már rengeteg szellemet űztem el ezzel a módszerrel.
Nem a szellem miatt nem hiszünk neked, csillagom. A logikai buktatók ott kezdődnek, hogy tegnap, amikor a kérdést kiírtad, még nyoma sem volt annak, hogy szülinapod van, és kaptál egy házat meg egy kocsit. Tegnap még gimnazista voltál, nem hiszem, hogy kiskorúaknak adnak jogosítványt meg házat. És ha tengap tévét néztetek, meg gyertyát gyújtottatok, meg fejet fájlaltatok, akkor hogy volt időtök kiírni a kérdést?
Mert azt még lenyelem, hogy egy idegen csaj odaköltözik hozzátok, ilyet én is csináltam már. Laktam is, fgadtam is be. Még azt is lenyelem, hogy szellemeket láttatok, nekem is volt kopogószellemem, gyertyát kell gyújtani és imádkozni, jó dolgokra gondolni, megértetni vele, hogy már nincs dolga itt, és jó helyre fog kerülni, stb. Egy hónapomba került, de eltűnt.
Viszont a fenti logikai bakik miatt nem hihető a sztori. Vagy csak irigy vagyok, mert nem kapok kocsit meg házat a 16. szülinapomra. Meg mert tudok helyesen írni. Nagyjából.
Illyés Viktorné!
Ezen besírtam! xDDDD
Kocsi-ház többet ér mint egy helyesírás szótár ? :D
Azt kaptál volna inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!