Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi történt? Szellem volt? És...

Mi történt? Szellem volt? És miért minket zaklat?

Figyelt kérdés
Tegnap nap a Krisztivel(azzal a lánnyal akinek meghalt a nagymamája és nálunk lakik mert a szülei eldobták)a születésnapomat ünnepeltük.Anyuéktől házat,a bátyámtól pedig kocsit kaptam.Be is költöztünk 2 a házba.Elejintefurán éreztem magam ott,de gondoltam,hogycsakamiatt van,hogy új.Este meggyújtottam egy illat gyertyát.Egyre furább volt bennem az az érzés.Nem bírtam elaludni,pedig rettenetesen fáradt voltam.Az éjszaka közepén a gyertyának fura szaga kezdett lenni.És hirtelen elaludt,de abban a másodpercben megláttam valami fehér alakot.Felkapcsoltam a villanyt és megkérdeztem Krisztit,hogy Ő nem érez valami furátebbena lakásban.Azt mondta,hogymióta itt vagyunk állandóan fáj a feje.Kimentünk a nappaliba és bekapcsoltuk a tv-t.Hál'istennek el is aludtunk rajta.Reggel megint kb. 1 másodpercig láttam azt az alakot.Utána néztünka dolognak,és kiderült,hogy itt egy fiatalamikorunkbeli fiatal lány élt,aki szívrohamban(?) halt meg.Nagyon fura.És ha még egyszer látom,akkor megidézzük.
2011. jan. 30. 15:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%
Emlya, légyszíves ne bátorítsd már ilyen hülyeségekre az embereket, hogy szellemeket idézzenek! Ha egy nagyon kicsit is tájékozott vagy a témában, akkor tudhatod, hogy legtöbb esetben nem az jön, akit megidéznek, főleg, ha kezdők próbálkoznak. Szóval kedves kérdező, ha ez a sztorid esetleg igaz (bár elég kamunak tűnik) akkor ne próbálkozz idézéssel, ha komoly az ügy, akkor vedd fel a kapcsolatot olyannal, aki hivatalosan is ezzel foglalkozik.
2011. jan. 30. 17:44
 22/29 anonim ***** válasza:
54%

Csinálj szellemcsapdát.

Fess fel a földre lóvérrel és vizilónyállal egy hat ágú csillagot. A közepére tegyél egy darab sajtot. Lépj hátra 3 métert és sóval rajzolj egy nyilat, ami a sajtra mutat.

Bújj el valahova és takard le magad egy fehér lepedővel. Este, pontosan éjfélkor a szellem meg fog jelenni, hogy megegye a sajtot. Ekkor ugorj elő és festékkel öntsd le. Ha menekülni próbál, akkor a festék miatt látni fogod.

Miután elkaptad mondd azt neki, hogy:

"Álmodd, hogy vakít a fény,

Tombol a nyár, e földtekén,

Ne érdekeljen, ha esik a hó,

Mert nyaralni visz az álomhajó!"

Ekkor el fog tűnni és megszűnik a szellemjárás. Ez az egyetlen megoldás. Már rengeteg szellemet űztem el ezzel a módszerrel.

2011. jan. 30. 19:03
 23/29 anonim ***** válasza:
51%

Nem a szellem miatt nem hiszünk neked, csillagom. A logikai buktatók ott kezdődnek, hogy tegnap, amikor a kérdést kiírtad, még nyoma sem volt annak, hogy szülinapod van, és kaptál egy házat meg egy kocsit. Tegnap még gimnazista voltál, nem hiszem, hogy kiskorúaknak adnak jogosítványt meg házat. És ha tengap tévét néztetek, meg gyertyát gyújtottatok, meg fejet fájlaltatok, akkor hogy volt időtök kiírni a kérdést?

Mert azt még lenyelem, hogy egy idegen csaj odaköltözik hozzátok, ilyet én is csináltam már. Laktam is, fgadtam is be. Még azt is lenyelem, hogy szellemeket láttatok, nekem is volt kopogószellemem, gyertyát kell gyújtani és imádkozni, jó dolgokra gondolni, megértetni vele, hogy már nincs dolga itt, és jó helyre fog kerülni, stb. Egy hónapomba került, de eltűnt.

Viszont a fenti logikai bakik miatt nem hihető a sztori. Vagy csak irigy vagyok, mert nem kapok kocsit meg házat a 16. szülinapomra. Meg mert tudok helyesen írni. Nagyjából.

2011. jan. 30. 20:27
 24/29 anonim ***** válasza:
Nehogy hallgass arra az emilyre. nem szabad idézni, főleg ha nem értetek hozzá, az jön át pont amit nem akartok. egyébként meg ha fehér volt, akkor lehet, hogy az angyalod volt. én már láttam szellemet, de az fekete. az angyalomat pedig egyszer láttam fehér füstszerű. lhetséges, hogy megmutatta neked magát:D:D:D:D és lehet hogy nem láttál szárnyat neki, de ők olyan formában mutatkoznak meg amilyenben el tudod viselni. megmutathatja magát gömb formában is. mindenesetre ha igaz amit leírtál akkor azért hívj egy szakembert hátha esetleg tényleg szellem volt és elintézetlen dolga van vagy nem tudott átkelni a túlvilágra. nézessétek meg, de ha fehér volt, akkor atól nem kell félni, mindenképpen jótét lélek, ugyhogy valszeg azért éreztétek magatokat rosszul mert ott hallt meg és siratták és ez a sok negatív energia megrekedt a lakásban.
2011. jan. 31. 13:19
 25/29 anonim ***** válasza:
Meg azt sem nagyon értem hogy csak arra a kérdésre válaszolsz ami jó és ezekre meg nem hát nem tom hogy egyik napról a másikra hogy lehettél ilyen nayg lány!
2011. jan. 31. 13:43
 26/29 A kérdező kommentje:
Mi?Nem is Én akarom megidézni!Vmi szakembert hívunk!
2011. febr. 2. 14:03
 27/29 anonim ***** válasza:

Illyés Viktorné!

Ezen besírtam! xDDDD

2011. febr. 3. 17:17
 28/29 anonim válasza:

Kocsi-ház többet ér mint egy helyesírás szótár ? :D

Azt kaptál volna inkább...

2011. márc. 1. 17:46
 29/29 anonim válasza:
Régi a kérdés, de felháborító! Mi az hogy szellem szakember? Szellemek nem léteznek! Akkor hogy a francba lehet valaki ebben szakember. Én kényszer gyógykezelésre küldeném, aki szellemeket lát és erről beszél. Őrület. 21. században szellemekben hinni. Istenem!
2017. márc. 23. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!