Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt a legeslegijesztőbb...

Mi volt a legeslegijesztőbb dolog ami történt veled? Mármint szellem vagy valami ilyesmi.

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 18:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Hmm... Láttam/éreztem egy párat, de szerintem nem ijeszto.. Miért lenne az?
2009. júl. 19. 18:31
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
amikor még kislány voltam este féltem az árnyékoktól..azt hittem szörnyetegek és reszketve bújtam anyukám lábához menedékért..aztán megnyugodtam a jól ismert illatoktól..:D
2009. júl. 19. 18:44
 3/13 A kérdező kommentje:
ez jó xD
2009. júl. 19. 18:56
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Mikor a Dead Space-ben elémugrott aza b*szott szörny és nem volt nálam semmi.
2009. júl. 19. 21:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem horrorálmaim vannak. az egyiket leírom. 6 hétig visszatért, és én már lefeküdni se mertem. na írom:

"Egyszer egy teliholdas éjszakán a temető rácsozott kapuja előtt álltam. A holdba felhőnyúlványok lógtak be és a farkas is üvöltött. Engem körülvesz a köd térdmagasságba. Kinyitom a temető nagy kapuját és belépek. A nagy kapu becsapódott amint beléptem. Rohantam a kapuhoz, hogy kinyissam. Nem sikerült. Mível a temető kapuja 10 méter magas volt, ezért nem kezdtem neki a mászásnak. A falak is magasak voltak, bár valamennyivel alacsonyabbak, mint a kapu. A temetője másik felében volt még egy kijárat. Tudtam:az, az utolsó esélyem. Végigfutott a hátamon a hideg ahogy végignéztem a temetőn. Minden csöndes, túl csöndes. Egy farkas fájdalmasan felüvölt, mintha érezné a közelgő veszélyt. Ahogy megyek a sírok közt, úgy kezdek nagyon félni, és a ködfoszlányok között kezdtem szaporázni a lépteim. Egyszercsak megszólalt a harang. Ez a halottak órája. Egy reccsenés hasított bele a levegőbe. Egy sír tetején lévő márványlap kettétört. A nyíláson egy rothadó kéz nyúlt ki. Én nagyon megijedtem, és futni kezdtem. Sorba keltek fel a holtak hosszú álmukból. Az egyik kanyarnál zombik zárták el az utamat. Hátráltam, és beleestem egy gödörbe. Mély volt, nagyon mély. A nyakamig ért. Ahogy megfordultam, egy sírkő magaslott előttem. Rajt volt a nevem, az életkorom. Rajt vol még a halál napja, és ideje másodpercre pontosan megadva. Megnéztem az órám. A kijelzőjén éjfél múlt hét perccel, tizennyolc másodpercel. A sírkövön lévő idő szint pont 2 perc múlva már halott vagyok. Ekkor valaki/valami hátrarántott, és elestem. A gödör pont olyan hosszú volt, mint én. A félholtak ásót fogtak, és elkezdtek betemetni.AZ utólsó amit láttam az egy ijesztő teremtmény volt. Megpróbálom leírni: Haja nem volt, csak kék bőr a fél fején. Az egyik orrjukából férgek lógtak ki. Az egyik szemgojója egy idegen csüngött ki a szemgödréből. A másik szeme tökfehér volt. A szájában a fogai feketék voltak.És a sír felé hajolt. csak a fejét láttam, de arra gondoltam, hogy inkább meghalok minthogy lássam.Már majdnem megfulladtam, mire az ágyamban felültem. A takaró, meg a párna a szoba legkülönbözőbb zugaiban "

Ennyit akartam csak írni! Remélem tetszett!

2009. júl. 20. 00:35
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
a 20. sornak a legvégén az nem szint, hanem szerint!
2009. júl. 20. 00:40
 7/13 A kérdező kommentje:
ááh kcsit durva :D
2009. júl. 20. 11:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt itt régen egy vágóhíd, rá lehetett látni a panel ablakából, a közepén állt egy víztorony. Valahogy emiatt kiskoromban rettegtem a víztornyoktól. :D (..és a lámpabúráktól is)
2009. aug. 27. 15:26
 9/13 anonim válasza:
100%
Fuuhh hát nekem is horror álmaim vannak.. :S de nem írok le 1et se mert elég hosszú.. volt már olyan is hogy benne se voltam.. idegen emberkékről álmodtam de olyanokat hogy sírva meg sikítva ébredek fel.. anynira rossz.. :D de szeretem a horrort úgyhogy izgi is.. egyébként régebben mikor beköltöztem ebbe a szobába, votl egy pár furi dolog.. például minden este kinyílik picit a szekrényem ajtaja.. de már megszoktam..xD aztán szokott olyan is lenni h. a semmiből jönnek ismeretlen illatok.. gondolok itt cigire (zárt ablak,ajtó,senki nem cigizik a családban..), parfüm(olyan amilyen se nekem se anyumnak nincs..) aztáán különböző kaják.. (persze soha nem olyan ami van itthon..) elég furii.. meg néha kopogást hallani.. de ezt is megszoktam már.. a legrosszabb az h. néha átkapcsol a tv.. már próbáltam éjfékor halottak napján (gondoltam így hatásosabb lesz..xD tévedtem) szellemet idézni de nem történt semmi.. pedig itt tuti van vmi.. vagyis volt.. mostanában nem történik semmi.. csak a szekrény szokott este kinyitódni.. pont vele szembe alszok szóval remek -.- :D de már tényleg megszoktam.. háát ennyi kb.. :D
2009. aug. 27. 16:00
 10/13 A kérdező kommentje:
ez durva. :O én tutkó h nem bírnám megszokni:D:S
2009. aug. 27. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!