Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt a legeslegijesztőbb...

Mi volt a legeslegijesztőbb dolog ami történt veled? Mármint szellem vagy valami ilyesmi.

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 18:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

huuh mi tegnap filmeztünk, horrort, épp mondtam hogy ááj most mesélős rész lesz, pedig jöhetne izgalmas.. erre felhangzott vmi irtózatos nyávogás az ágyunk alól, mintha szegény macskánkra nyitottuk volna ki, ő meg épp a lelkét küldené a száján ki.. hát annyira megijedtem... végül benéztünk alá, sehol senki, az ágyneműtartóban se, a szobában se, kimentünk, egyik macska (akinek olyan hangja van, mint a nyávogás volt) a lakás másik végében szunyókált, a kicsi, aki ilyen hangokat szerintem nem tud magából kipréselni, ott kóválygott valahol a közelben, hát, lehet ő volt... de tisztára az ágy alól jött a hang...

na mindegy, itt nagyon megijedtünk :D

2009. aug. 28. 10:39
 12/13 anonim válasza:
nekem a F.E.A.R. c. játék első részében volt a legijesztőbb dolog ami velem történt, pár éve hajnalban haverral toltuk fülesekkel és 1x csak fény villogásánál megjelent a kislány :D:DD: anyáááád fogtam magam leb*sztam magamról a fülest és rohantam át a másik szobába majd villanyt gyorsan felkapcsoltam :D
2010. máj. 22. 23:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Basszus,enyhe szívroham,10éves lány vk,itthon,egyedül.

ja indavideon keressetek rá:

szellem vagy köd

real ghost

miután kiértetek az intenzívosztályról ahol a szívrohamotokat kezelték irjatok véleményt a vidikröl.

u.i. hanggal nézzétek!

2010. jún. 10. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!