Mi volt a legeslegijesztőbb dolog ami történt veled? Mármint szellem vagy valami ilyesmi.
huuh mi tegnap filmeztünk, horrort, épp mondtam hogy ááj most mesélős rész lesz, pedig jöhetne izgalmas.. erre felhangzott vmi irtózatos nyávogás az ágyunk alól, mintha szegény macskánkra nyitottuk volna ki, ő meg épp a lelkét küldené a száján ki.. hát annyira megijedtem... végül benéztünk alá, sehol senki, az ágyneműtartóban se, a szobában se, kimentünk, egyik macska (akinek olyan hangja van, mint a nyávogás volt) a lakás másik végében szunyókált, a kicsi, aki ilyen hangokat szerintem nem tud magából kipréselni, ott kóválygott valahol a közelben, hát, lehet ő volt... de tisztára az ágy alól jött a hang...
na mindegy, itt nagyon megijedtünk :D
Basszus,enyhe szívroham,10éves lány vk,itthon,egyedül.
ja indavideon keressetek rá:
szellem vagy köd
real ghost
miután kiértetek az intenzívosztályról ahol a szívrohamotokat kezelték irjatok véleményt a vidikröl.
u.i. hanggal nézzétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!