Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondasz olyan szellem sztorit...

Mondasz olyan szellem sztorit ami veled történt?

Figyelt kérdés
Én például sétáltam a parkban egy barátommal olyan 7 óra fele . Volt egy fa ami alatt látszódott egy fej. És a barátom is látta . És nagyon megijedtünk , és nem hazudok .
2010. márc. 30. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A múlt héten történt velem egy elég félelmetes dolog. Éjszaka arra ébredtem, hogy hangos lépéseket hallottam. Mintha közvetlenül az ágyam mellett ment volna el valaki. Azonnal magamra húztam a takarót. Ezután elkezdett recsegni az asztalom és a papírok zörögni kezdtek rajta (nem volt nyitva az ablak). Szépen lassan elhalkult majd megpróbáltam minél hamarabb elaludni. De ezzel még nincs vége. A mamámék egy emelettel fölöttünk laknak a nagynéném meg ott lakik velük. elmondtam a mamámnak, hogy mi történt mire ő elkezdte mesélni, hogy ugyan azon az éjszakán történt vele is egy érdekes dolog. nem tudott aludni így ült az ágyán. Egyszercsak szépen lassan nyílt az ajtó, majd erős fény. A mamám ijedtében akárcsak én bebújt a takaró alá és onnantól nem tudja mi történt. és ami még ennél is durvább, hogy a nagynéném-aki, mint már írtam, ugyanott lakik-szintén ugyanezen az éjszakán hangos lépkedést hallott a szobájában, majd a gardróbban kezdett kutatni az a valami. Ráadásul ő egész eddig nem hitt a szelemekben...Így már nem tűnik olyan durvának, de az a pár másodperc, amíg tudtam, hogy rajtam kívül van még valami a szobámban, amiről azt sem tudom, hogy jó vagy rossz, az borzalmas volt...
2010. márc. 30. 16:15
 2/9 A kérdező kommentje:
ez durva ..:S köszi az értelmes választ ! :)
2010. márc. 30. 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Habár fejet nem láttam, de néhány napig "csövezett" nálunk egy szellem. Amíg itt volt, folyamatosan konyhai balesetek történtek velem. Onnan tudom, hogy ott volt, hogy éjszaka, mikor sötétben kimentem a fürdőbe, a folyosón egy bizonyos ponton olyan sűrű volt a levegő, hogy elkezdtem legyezni a szemem előtt, mert olyan volt, mintha tényleg állna ott valaki, és nem akartam nekimenni. De már lelépett. Tudom, hogy h*lyén hangzik, de már nem futok vele össze éjszaka.

Aztán. Apáméknál a vendégszoba alatt van a kamra, és ott lett öngyilkos apám nőjének a nagybátjya. És nem igazán szeretek abban a szobában tartózkodni, főleg nem aludni, mert a fószer mintha ott állna a sarokban. Nem bánt, csak áll. Brr...

Szintén nálunk történt, a tesóm mesélte, hogy jött ki a fürdőből, és a sötét előszobában mintha anyut látta volna, még rá is köszönt, majd furcsállta, hogy az nem válaszol. Megijedt, erre a kapcsoló után nyúlt, és úgy érezte, hogy az a valaki is. Mondjuk tesó elég szívbajos.:)

És egy szívderítő történet a végére. Általánosban elszakadt a 21 db gyöngyből készült karkötőm, és a golyók szétgurultak a suliudvaron. 20 db-ot találtam meg, s mire hazaértem, az asztalomon volt a 21. :)

Ha az első hozzászóló sztorija igaz, akkor az tényleg elég para. Remélhetőleg nem visszajáró az illető...:D

2010. márc. 30. 17:02
 4/9 A kérdező kommentje:
nem gondoltam volna h ennyi ÉRTELMES választ kapok ..:D köszi :_P
2010. márc. 30. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:

A mi lakásunkban többször éreztem már úgy,hogy szellem van nálunk.Egyszer kitört az ajtóm üvege és egy ideig harmonikaajtóm volt.Egy forró nyári éjszaka feküdtem az ágyban,nem birtam aludni,amikor a harmonikaajtóm ami bevolt csukva,szépen lassan résnyire nyilt.Feküdtem az ágyban meg se mertem moccani,ezután éreztem hogy már nincs meleg a szobában.Tökre hideg lett.Becsuktam a szemem,és éreztem hogy valaki az ágyam mellett áll.Rendes remegtem úgy féltem.Próbáltam mondogatni magamnak,hogy csak képzelődök...de éreztem ,hogy nem.Erre hirtelen hatalmasat reccsent a radiátorom,ami ott volt ahol azt alakot éreztem ,hogy néz.

Máskor meg késő éjjel a macskámnak mentem ki a konyhába kaját adni.Épp öntöttem ki neki,amikor olyan érzésem volt ,hogy valaki áll és néz,az előszoba és a konyha közötti helyen.Megfordultam,persze nem volt ott senki.De még mindig éreztem.megint mondogattam magamnak,hogy nincs ott senki,csak képzelödök,nem törödtem vele,visszafordultam,hogy kiöntsem a cicának a kaját.Miután megtettem,láttam ,hogy a macskám(aki egyb. egy zabagép)rá se hederit a kajára,hanem áll mellettem,meredten néz hatalmasra kitágult szemekkel,és pont ugyanoda néz ahol én éreztem ,hogy néznek...

A legbiztosabb mégis az volt,amikor 3barátommal szellemet idéztünk.A pohár mozgott magától a táblán,úgy ,hogy nem nyúlt hozzá senki.Nem volt csalás,épp az ,hogy én vezettem az ,és találtam ki az egészet,hogy egyáltalán idézünk szellemet,a többiek nem is tudták,hogy fogunk.És árgus szemekkel figyeltem végig.

Azóta 100%osan biztos vagyok benne,hogy léteznek szellemek,de szerintem nem bántanak senkit se.

l/19

2010. ápr. 1. 12:18
 6/9 A kérdező kommentje:
:S én szétfostam volna magam :S
2010. ápr. 1. 12:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Soha ne idézzetek "szellemet"!!! Jó indulatból mondom! Nagyon veszélyes "játék"!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 5. 22:25
 8/9 A kérdező kommentje:
történt valami veled?
2010. ápr. 5. 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem közvetlenül velem,csak ismerősökkel.több,egymástól különálló személyről van szó.Hasonló élményeik voltak utána.eléggé megviselte őket,úgyhogy nem éri meg!!!
2010. ápr. 11. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!