Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi történt? Szellem volt? És...

Mi történt? Szellem volt? És miért minket zaklat?

Figyelt kérdés
Tegnap nap a Krisztivel(azzal a lánnyal akinek meghalt a nagymamája és nálunk lakik mert a szülei eldobták)a születésnapomat ünnepeltük.Anyuéktől házat,a bátyámtól pedig kocsit kaptam.Be is költöztünk 2 a házba.Elejintefurán éreztem magam ott,de gondoltam,hogycsakamiatt van,hogy új.Este meggyújtottam egy illat gyertyát.Egyre furább volt bennem az az érzés.Nem bírtam elaludni,pedig rettenetesen fáradt voltam.Az éjszaka közepén a gyertyának fura szaga kezdett lenni.És hirtelen elaludt,de abban a másodpercben megláttam valami fehér alakot.Felkapcsoltam a villanyt és megkérdeztem Krisztit,hogy Ő nem érez valami furátebbena lakásban.Azt mondta,hogymióta itt vagyunk állandóan fáj a feje.Kimentünk a nappaliba és bekapcsoltuk a tv-t.Hál'istennek el is aludtunk rajta.Reggel megint kb. 1 másodpercig láttam azt az alakot.Utána néztünka dolognak,és kiderült,hogy itt egy fiatalamikorunkbeli fiatal lány élt,aki szívrohamban(?) halt meg.Nagyon fura.És ha még egyszer látom,akkor megidézzük.
2011. jan. 30. 15:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

A ház és a kocsi mellé kaptál egy szellemet is,grátisz.Örülj neki,nem mindenkinek van ám,az sem!Bár jobban jártál volna,ha helyesírási szótárt vettek volna neked.

Megidézni nem kell,már ott van...

2011. jan. 30. 16:20
 12/29 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de az írásodban -a tragikus helyesírástól eltekintve- rengeteg a logikai buktató és nagyon naívan, bután hangzik.

Egyértelmű, hogy ezt csak kitaláltad.

2011. jan. 30. 16:20
 13/29 anonim ***** válasza:
Feltűnési viszketekséged van? de ennyire!
2011. jan. 30. 16:21
 14/29 A kérdező kommentje:
Mi?emlya köszi a válaszodat!Látom te vagy eddig az eggyetlen aki látott ilyet!
2011. jan. 30. 16:28
 15/29 anonim ***** válasza:
42%

Ugy hazudsz mint a viszfolyás kisanyám!

Kocsi meg ház is? persze!Meg Kriszti , meg nagymama, hol a piroska meg a farkas?

Álmodj királylány!

Ne hogy bevegyétek már ezt a hüyeséget!

Egybe ir szavakat, helytelenűl!

Aki szellemet lát az ugy menekül onnan, hogy többet vissza se akar menni, nem , hogy megidézni!

Jó elhisszük, hogy élénk a fantáziád, de kitalálhattál volna valami félelmetesebbet is, mert ez nagyon gyenge maszlag!

Én az ilyeneket embereket mint Te bezáratnám az elmeosztályra, Te is odavaló vagy!!!!

KAMUKIRÁLYLÁNY!!!!!

2011. jan. 30. 16:38
 16/29 emlya ***** válasza:
70%

Sajnos nekem is voltak ehhez bhaonló élményeim, és ha nem velem történik el sem hiszem.

Szóval én hiszek neked. Kérdezzétek megtőle, hogy miért ragadt itt, hátha tudtok neki segiteni.

2011. jan. 30. 16:45
 17/29 A kérdező kommentje:
És az előző válaszomhoz visszatérve:A leg normáisabb is!
2011. jan. 30. 16:45
 18/29 emlya ***** válasza:

Köszi.=)

Amugy nekem sem hitt senki, még anyu sem, aztán a vége egy 5 órás sirógörcs lett, akkor cináltak egy szeánszot és elküldték a szellemet. De lehet csak a irástól könnyebbültem meg....

Azóta nem volt ilyen, csak motanában a kolezban minden éjjel kopog valami a falon, nagyon ijesztő.

Lehet csak a régi csövek, de akkor nappal miért nem?

2011. jan. 30. 16:51
 19/29 emlya ***** válasza:
Idézzétek majd meg, kiváncsi leszek mi lesz. El ne feljtsétek megkérdezni miért ragadt itt.
2011. jan. 30. 17:05
 20/29 A kérdező kommentje:
Oké!
2011. jan. 30. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!