Mi történt? Szellem volt? És miért minket zaklat?
Figyelt kérdés
Tegnap nap a Krisztivel(azzal a lánnyal akinek meghalt a nagymamája és nálunk lakik mert a szülei eldobták)a születésnapomat ünnepeltük.Anyuéktől házat,a bátyámtól pedig kocsit kaptam.Be is költöztünk 2 a házba.Elejintefurán éreztem magam ott,de gondoltam,hogycsakamiatt van,hogy új.Este meggyújtottam egy illat gyertyát.Egyre furább volt bennem az az érzés.Nem bírtam elaludni,pedig rettenetesen fáradt voltam.Az éjszaka közepén a gyertyának fura szaga kezdett lenni.És hirtelen elaludt,de abban a másodpercben megláttam valami fehér alakot.Felkapcsoltam a villanyt és megkérdeztem Krisztit,hogy Ő nem érez valami furátebbena lakásban.Azt mondta,hogymióta itt vagyunk állandóan fáj a feje.Kimentünk a nappaliba és bekapcsoltuk a tv-t.Hál'istennek el is aludtunk rajta.Reggel megint kb. 1 másodpercig láttam azt az alakot.Utána néztünka dolognak,és kiderült,hogy itt egy fiatalamikorunkbeli fiatal lány élt,aki szívrohamban(?) halt meg.Nagyon fura.És ha még egyszer látom,akkor megidézzük.2011. jan. 30. 15:57
2/29 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss,hülyeség?
2011. jan. 30. 16:13
4/29 anonim válasza:
Szerintem a gyertya füstje volt az a fehér alak. Nekem egyszer Mátyás király jelent meg így, amikor álmos voltam és kölcsönkért egy pár zoknit.
5/29 A kérdező kommentje:
Igen.
2011. jan. 30. 16:15
6/29 anonim válasza:
Ne írj már ki ilyen hülye kérdéseket! Egy lány, akit azelőtt soha nem ismertél odaköltözik hozzátok. MAjd a szülinapodra házat meg kocsit kapsz. Milliomosok vagytok? VAgy mi? Pláne még meg is akarjátok idézni ( már ha igaz ez a sok hülyeség! Szórakozz mással, már eléggé elegem van ebből. Azt e kérdést tegnap írtad ki. Azóta költöztél be a házba egy fél nap alatt??? Vagy mi???
7/29 A kérdező kommentje:
Méglyobban utána nézek mert ez így nem jó,hogylátom.Amúgy biztos,hogy nem a gyertya lángja volt,mert ember alakot láttam!
2011. jan. 30. 16:16
8/29 A kérdező kommentje:
Mivan?
2011. jan. 30. 16:17
9/29 emlya válasza:
Idézzétek meg, lehet hogy elintézetlen dolga van.
10/29 A kérdező kommentje:
Lehet.De remélem hamar békénhagy,mert elegem van már a szellemekből.
2011. jan. 30. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!