Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam egy fekete, csuklyás,...

Szilvo79 kérdése:

Láttam egy fekete, csuklyás, arc nélküli lényt? Kb.1 méteres lehetett? Mi volt az?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 20:10
 81/126 A kérdező kommentje:
megpróbálok nem félni.nagyon köszönöm,hogy mellettem álltok.
2011. jan. 18. 15:56
 82/126 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy egy kamasz Dementor volt? Tudod nem csak az emberi kamaszok szeretnek viccelődni... Nem hűlt ki a szobád? nem éreztél hideget? nem oltódott el a villany? Vigyázni kell, mert hiába gyerek még, attól még a csókja ugyanolyan kellemetlen tud lenni... Főleg, ha nem szívja ki teljesen a lelked, hanem csak úgy félig-meddig. Sok év gyakorlás, míg megtanulják, hogy hogyan kell megfelelően. Legközelebb, ha látsz egyet idézd meg a patrónusod!! A leghatékonyabb egy nagy állat, pl szarvas. nem tudom, neked milyen van...

Nah remélem tudtam segíteni.

2011. jan. 18. 16:19
 83/126 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 01-14 16:12

A fényképeid mind megmagyarázhatók :D

Első fénykép:

Egy sima fénykép, photoshoppal feljavítva

második fénykép:

sötét templom volt : hosszú exponálási idő, és közben besétált valaki a képbe, aztán odébb állt 5-10 másodperccel utána, így ottmaradt egy átlátszó része, ennyi a magyarázat, én is csináltam már ilyet, tök poénos lett, átlátszó voltam :D. Fényképész az apám, tehát elég jól ismerem ezeket a "jelenségeket". Aztán úgy döntött a fénykép készítője, hogy jó poén felrakni az internetre.

A harmadik:

Egy közepes minőség fényképezőgép, jobb teljesítményű vaku, s lám, ez lesz belőle. Ilyen egyszerű. Az ember csak az ismeretlentől fél, így eddig lehet félelmetesnek tűntek ezek a képek, így most már talán nem tűnnek annak.

bocsi az OFFért, de fáj az emberi hülyeség néha...

Kérdésedre válaszolva, foggalmam sincs, de akár még az is lehet, hogy a szemed káprázott. Nemtudom, nem voltam ott.

Előzőnek: Te mekkora hülye vagy, de azért jót nevettem rajtad :D

2011. jan. 18. 16:29
 84/126 A kérdező kommentje:
na drága,most megfogtál!azt sem tudom,miről beszélsz!milyen fényképek vagy most mi van????
2011. jan. 18. 17:11
 85/126 anonim ***** válasza:

:) Mi az elme ?

neked ezt tudondell

:)))))

2011. jan. 18. 17:38
 86/126 anonim ***** válasza:

Látni és látni hagyni

És nem tudsz SEMMIT :)

A kérdező kommentje:

mellesleg!a mennyeknek országa a lelki szegényeké?akkor elég sok hibbant lehet.hisz mindenki oda akar kerülni.vagy nem?amúgy többet tudok,az emberről és az elméről,mint te!úgy gondolom.a minősítéseidet meg tartsd meg magadnak!köszönöm!

Frojd is azt mondta hogy nem tud semmit

az elmáröl és igen se én se az aki olvassa ezt a komentet

és se TE nemtudsz semit

bocs a hejesirási helyesirási hibákér

de ............

valoba nemtudsz semmit !!!!!!!!!

Bocsánat egy dolgot tudsz azt amit tanultál

DE az nem tudás

tudás az amit te megtapasztalsz

Az hogy láttál valamit az csak az elméd szüleménye

De te irtad hogy sokkal többet tudsz az EMBEREKRÖL ??

Te is embervagy és mégse tudsz roluk semmit .

2011. jan. 18. 17:46
 87/126 anonim ***** válasza:
20:44 Már azt hittem, csak én mulasztottam el képeket nézni! Meg is lepett, hogy ilyenkor valaki hogy képes egyáltalán megmozdulni, gondolkodni?! Tényleg, ugye "csak" 1x láttad?
2011. jan. 18. 18:51
 88/126 anonim válasza:
Rémálom?
2011. jan. 18. 19:38
 89/126 anonim ***** válasza:

Az ilyen csuklyás lények állítólag vezetőink,olyasmik,mint az őrangyalok.Mindenkihez tartozik 1-2 ilyen vezető,akik az idők kezdetétől mellettünk állnak.Érdekes,hogy néhányan minden jelentős esemény nélkül is megpillanthatják őket.Persze ez csak tipp,hogy ilyen lényt láttál,de ha valóban ez volt,akkor nem kell tőle félni egyáltalán.

Esetleg még lehetett árnyember jelenség,azt is sokan szokták látni.Valahol van is róla fórum...

2011. jan. 18. 21:55
 90/126 anonim ***** válasza:

Az árnyemberekről:

[link]

Gyenge idegzetűek inkább ne olvassák el éjszaka.

2011. jan. 18. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!