Láttam egy fekete, csuklyás, arc nélküli lényt? Kb.1 méteres lehetett? Mi volt az?
szilvo79! hogy mi volt az?
hát egy fekete, csuklyás, arcnélküli, kb 1 méteres lény
Én vagyok a 9. oldalon, akinek azt írtad, h nem tudod, milyen képekről beszél (A válasz megírásának időpontja: 01-18 16:29). Azt nem neked mondtam, hanem az egyik embernek (ott van a hsz-om tetején, h kinek). De mint már említettem, ezeknek a fényképeknek a nagyrésze (az én véleményem szerint a 100%-a) TRÜKK. Abban a hozzászólásomban leírtam néhányat a trükkök közül, de még van jónéhány, amivel lehet csavarintani egyet a képen. Ezek csak a legjellemzőbbek voltak. nem kell minden maszlagot bevenni... A másik, hogy láttam erről dokumentumfilmet, h léteznek ezek az árnyemberek. Annyira gáz volt. Csak egy részletet hadd emeljek ki belőle.
"jujj, esik a hőmérséklet :O Jajj ne, tönkrementek a kamerák is. Én félek. Jajj, most mi lesz" (úgy kb ez volt)
"tönkrementek a kamerák"... AKKOR A KAMERA, AMI VESZI ŐKET MIÉRT NEM MENT TÖNKRE!??? De ez csak egy baki a filmből. Kb negyed óránként volt vmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!