Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam egy fekete, csuklyás,...

Szilvo79 kérdése:

Láttam egy fekete, csuklyás, arc nélküli lényt? Kb.1 méteres lehetett? Mi volt az?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 20:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/126 anonim ***** válasza:

13:40 vok

En csak arra akarok kovetkeztetni ,hogy mashol is lattak ezt a fura lenyt es keresgeltem ilyen sztorikat,amiben pontosan igy irjak le.

2011. jan. 14. 13:48
 32/126 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam már. Nem is gondoltam, hogy más is látott ilyet... Nem nagyon mondtam senkinek, nem akarom, hogy hülyének nézzenek. Nem vagyok már tini (34 éves) és nem aludtam és nem néztem előtte horror filmeket...szóval. Kollektív hallucináció? Azért érdekes tényleg...most meglepődtem, hogy más is látta...
2011. jan. 14. 13:54
 33/126 A kérdező kommentje:
engem teljesen hülyének nézett az egész családom.hol találtál ilyen sztorikat?az azért furcsa,milyen sokan hisznek nekem.többen látták,tehát nem csavarodtam be.megnyugtató.
2011. jan. 14. 13:56
 34/126 anonim ***** válasza:

megint a 13:40 vagyok

Velem is tortent egy eset ezzel a lenyel:

Kicsi voltam 7 eves,es fekudtem le aludni.Felketletm es a szoban ajtaja fele neztem mikor egy sotet alak csakugyan csukjaval es 4-5 masodperc utan ramvetette magat de az o ugrasanal becsuktam a szeme es mikor kinyitottam a macskam ugrott hozzam,de akkor ugy megijedtem ,hogy ezt a tortenetett remegve irtam le .

2011. jan. 14. 14:42
 35/126 A kérdező kommentje:
velem kb másfél éve történt.hajnalban,teliholdkor bámultam kifelé az ablakon.akkor láttam meg.iszonyú gyors volt.akkorát sikoltottam,a párom azt hitte elment az összes eszem.nem vagyok már gyerek,ápolónő a szakmám,rengeteg pszichológiát,pszichiátriát tanultam.felfoghatatlan számomra,mi ez.
2011. jan. 14. 14:51
 36/126 anonim ***** válasza:
100%
Bennem is mely nyomot hagyot,nem szeretnem megegyszer latni...
2011. jan. 14. 15:03
 37/126 anonim ***** válasza:

Mennyire furcsa ha pl: egy misztikus filbe az ilyen lényeket

elneveznék hurodunak akkor az összes média meg a szellemhivök ,már akik hisznekbenük ilyen történeteket kreálnának fent lenne a kép az interneten és hogy valami ösi dolog meg ha itt valaki kitalál vagy megtapasztal valamit egyböl mindenki nekiáll googlezni

UGYANMÁR ??!?

Ezt irtad :TE IS TAPASZTALD MEG .

Hát elmondom neked hogy ennél durvábat tapasztaltam gyermekkoromba

vagy mit szolsz ezekhez a képekhez ?szerinted mi a hiba bennük?

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 14. 16:12
 38/126 anonim ***** válasza:

[link]

érdemes beleolvasgatni

2011. jan. 14. 16:23
 39/126 A kérdező kommentje:
a képeket megnéztem,érdekes.mi nem jó?konkrétan nem tudom,talán nem hitelesek.a fórum viszont érdekes volt,köszönöm.
2011. jan. 14. 17:34
 40/126 anonim ***** válasza:
40%

Ha valaki horror film után este sötétbe bandukol hazafele

azt mondogassa magának hogy ugyan szellemek mewg kisértetek nemléteznek ez csak film

DE!! ha halálos beteg és tudja azt hogy nincs esélye a gyogyulásra és hamarossan meghal ,elkezd a tulvilágba kapazkodni

az hogy mit látunk és mit hiszünk az 2 fogalom

de hamár itt tartunk az agy kb 10% használjuk

a többi 90% csak van

ha jók az adataim

Egy ember minnéltöbbet foglalkozik a másvilággal annál nehezebben fogjamegérni megérteni a valoságot

2011. jan. 14. 18:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!