Láttam egy fekete, csuklyás, arc nélküli lényt? Kb.1 méteres lehetett? Mi volt az?
13:40 vok
En csak arra akarok kovetkeztetni ,hogy mashol is lattak ezt a fura lenyt es keresgeltem ilyen sztorikat,amiben pontosan igy irjak le.
megint a 13:40 vagyok
Velem is tortent egy eset ezzel a lenyel:
Kicsi voltam 7 eves,es fekudtem le aludni.Felketletm es a szoban ajtaja fele neztem mikor egy sotet alak csakugyan csukjaval es 4-5 masodperc utan ramvetette magat de az o ugrasanal becsuktam a szeme es mikor kinyitottam a macskam ugrott hozzam,de akkor ugy megijedtem ,hogy ezt a tortenetett remegve irtam le .
Mennyire furcsa ha pl: egy misztikus filbe az ilyen lényeket
elneveznék hurodunak akkor az összes média meg a szellemhivök ,már akik hisznekbenük ilyen történeteket kreálnának fent lenne a kép az interneten és hogy valami ösi dolog meg ha itt valaki kitalál vagy megtapasztal valamit egyböl mindenki nekiáll googlezni
UGYANMÁR ??!?
Ezt irtad :TE IS TAPASZTALD MEG .
Hát elmondom neked hogy ennél durvábat tapasztaltam gyermekkoromba
vagy mit szolsz ezekhez a képekhez ?szerinted mi a hiba bennük?
Ha valaki horror film után este sötétbe bandukol hazafele
azt mondogassa magának hogy ugyan szellemek mewg kisértetek nemléteznek ez csak film
DE!! ha halálos beteg és tudja azt hogy nincs esélye a gyogyulásra és hamarossan meghal ,elkezd a tulvilágba kapazkodni
az hogy mit látunk és mit hiszünk az 2 fogalom
de hamár itt tartunk az agy kb 10% használjuk
a többi 90% csak van
ha jók az adataim
Egy ember minnéltöbbet foglalkozik a másvilággal annál nehezebben fogjamegérni megérteni a valoságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!