Láttam egy fekete, csuklyás, arc nélküli lényt? Kb.1 méteres lehetett? Mi volt az?
Én kérdeztem, hogy ő is észrevett-e Téged vagy csak Te Őt. Jelzem, ma már meg se akartam nézni, jött-e újabb válasz a kérdésedre, mert úgy bexartam, hogy csak lámpafénynél mertem aludni... Azt akartam írni, hogy egyik ismerősöm is mesélte, hogy furcsa dolgok történtek vele. Én aztán pont nem vagyok szkeptikus, de szerintem, mivel ő éppen akkor esett át egy fájdalmas szakításon, nála a központi idegrendszerének beteg játékáról volt csupán szó. Mert hát azért nem mind arany, ami fénylik... Aki írta, hogy démont látott, most jól megnyugtatott! Anno én is feketecsuklyás alakokat láttam. Nem voltam kiborulva, tini voltam, és akkor is láttam, mikor a legjobb barátom velem volt. Őt nagyon érdekli az okkultizmus, így nem nézett hülyének. Én mindössze egy könyvet olvastam, ami témába vágott. Rám még életemben nem nézett senki olyan felindultan és rosszallóan azóta se, mint akkor Ő, mikor meglátta a kezemben a könyvet, amit kifejezetten kért, hogy én sose... de mivel folyton erről beszélt, kíváncsi lettem. Hiszek a szellemvilágban, stb., de ezt azért humbugnak tartottam. Máig csodálom, hogy akkor nem őrültem meg... Nálam a harmadik szem tudat alatti nyitogatása okozta. Konkrétan láttam egy másik dimenziót. Ha valóban démonok, akkor sem voltak fenyegetőek, nem akartak bántani - de ha azt mondom, képletesen összefostam magam, finoman fogalmaztam.
Aki írta, hogy valaki arra ébred, hogy valaki közelít hozzá, ül az ágyánál.
Nekem volt olyan, hogy arra ébredtem, mintha minden végtagom megbénult volna, a fejemet mintha erővel nyomták volna vissza a párnára, és nem is mertem odanézni. Hideg leheletet éreztem és azt, mintha valaki húzná le rólam a paplant. Lámpafénynél abbamaradt. Eddig azt hittem, csak a kimerültség okozta, a tudatalatti, a központi idegrendszer játéka csupán. Akkor most lehet, hogy mégse???
Ja, és én se szeretném, soha többet!!!
20:44 (57%) - Tudnál nekem emailt írni (skyli91@gmail.com).
Csak kíváncsi vagyok, ha nem baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!