Szilvo79 kérdése:
Láttam egy fekete, csuklyás, arc nélküli lényt? Kb.1 méteres lehetett? Mi volt az?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 20:10
71/126 A kérdező kommentje:
nem kértem tőled kioktatást!7 évig tanultam pszichiátriát,és nem vagyok gyerek.sem lelkileg szegény!akkor hallucináltam,esetleg skrizofén lennék?nem mondtam,hogy démon vagy szellem,azt kérdeztem mit láthattam?könnyű hülyének gondolni másokat,csak az a baj,sokan vannak akik látták!erre mit lépsz?
2011. jan. 18. 05:41
72/126 A kérdező kommentje:
mellesleg!a mennyeknek országa a lelki szegényeké?akkor elég sok hibbant lehet.hisz mindenki oda akar kerülni.vagy nem?amúgy többet tudok,az emberről és az elméről,mint te!úgy gondolom.a minősítéseidet meg tartsd meg magadnak!köszönöm!
2011. jan. 18. 05:47
73/126 anonim válasza:
20:44 19:39-nek Szerintem a maunikasóba neked kellene menned! Nem "bibliába", hanem bibliában, ráadásul ha egy, az általános műveltség alapját képező könyvől, melyben nem kell hinni, de ha már idézel belőle, akkor azt pontosan kell! Menj vissza általános iskola 1. osztályába, hátha tizedszerre sikerül kijárni! Ha úgy van, ahogyan te írtad, cseppet se aggódj, tied a mennyeknek országa! :)
74/126 anonim válasza:
1.) Skizó barom vagy, kórházban a helyed.
2.) Be voltál baszva, detoxban a helyed.
3.) Tanulj még pár évig pszichológiát. Vagy esetleg vizsgaidőszakod van?
Agyhalott
75/126 anonim válasza:
20:44 Látom, idetaláltak a frusztráltak is... Biztos nincs se meló, se suli. Monjuk ilyen értelmi szinttel, nem is csodálom. Összedobjuk neked egy sörre, akkor jobban leszel? :)
76/126 A kérdező kommentje:
agyhalott?ezt rám írtad?amúgy se berúgva nem voltam,se skrizó nem vagyok.köszönöm az építő kritikát!mellesleg nem pszichológiáról,hanem pszichiátriáról beszéltem.de te nagyon kedves vagy!remélem látod majd egyszer...
2011. jan. 18. 12:11
78/126 A kérdező kommentje:
köszi.téged is leosztottak rendesen,bezzeg a nevét nem tudja vállalni.ez ám gerincesség,nem?
2011. jan. 18. 12:52
79/126 anonim válasza:
Nincs ebben semmi különös, egyszerűen csak átláttál a túlvilágra,ez lehetett véletlen, de lehetnek különleges képességeid is.Csak lényeg hogy ne félj.
80/126 anonim válasza:
Ne törődj azzal aki nem hisz neked,ők csak tudatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!