Láttam egy fekete, csuklyás, arc nélküli lényt? Kb.1 méteres lehetett? Mi volt az?
power!érdekes emberke lehetsz.honnan van neked ekkora tudásod?csak kérdezem.te megállapítod,hogy én mennyit tudok,és miről!a helyesírást gyakorolhatnád,ahelyett,hogy engem osztogatsz.bár gondolom mazsola vagy még...!ja és,ha nem hiszel nekem,szerintem ne olvasgasd a topicot.elmondtam nem hallucináltam,és kértelek,hogy ne minősíts!
IGEN EZ VAGYOK ÉN
HA MEGKÉRDÖJELEZED AZT AZ EMBERT AKI LÁTSZOLAG TUDATLAN MIT ÉN AKKOR FELESLEGES KUTAKODNOD
:)
BOCS
:))
1 kérdés
akarod ujra látni?
nem kértem tőled kioktatást!7 évig tanultam pszichiátriát,és nem vagyok gyerek.sem lelkileg szegény!akkor hallucináltam,esetleg skrizofén lennék?nem mondtam,hogy démon vagy szellem,azt kérdeztem mit láthattam?könnyű hülyének gondolni másokat,csak az a baj,sokan vannak akik látták!erre mit lépsz?
olvasgasd vissza amiket te irogattál
és megkapod a választ :)
JA ÉS IGEN ELÉG ÉRDEKES VAGYOK
BOCS A HEJESIRÁSI HIBÁKÉR
(és nemtudok semmit) :P
én mennyit tudok,és miről!a helyesírást gyakorolhatnád,ahelyett,hogy engem.............
És igen tul keveset tudsz !!!!!!!
1 elöször ismerd meg magadat
2 kérdezd magadat
3 tégy fel kérdést ugy hogy emberileg tudjál rá válaszolni
4 soha ne keress másik emberbe hibát
5 fogadd el saját hibáidat
6 szellemek nem léteznek
:P
én mennyit tudok,és miről!a helyesírást gyakorolhatnád,ahelyett,hogy engem
jut eszembe ennek a valaminek kiirtam a nevét
tudod hogy miért
na tessék már megint helyesirásihibát vétek
szerinted mennyire vagyok érdekes??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!