Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki mer éjfélkor a tükörbe...

Ki mer éjfélkor a tükörbe nézni? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy az osztálytársam mondta, hogy az apjának a csaja mondta neki hogy ha éjfélkor belenéz a tükörbe 10 percig látni fogja hogy hal meg ,mert állítólag az a csaj látta. A sulinkba az iskolahéten pénteken volt a könyvtárok éjszakája és ott lehetett aludni a suliba ezzel a barátnőmmel(6.osok vagyunk) és 2 5. ikesse egymáss melett aludtunk. Hajnali 2 kor kellet lefeküdni. Kereken éjfélkor a barátnőmmel és az egyik ötödikessel kimentünk a mosdóba és belenéztünk de nem 10 percig mert megijedtnük és sikítva ohantunk ki annyira futottunk, hogy a tanárok nem is bírtak ránkszólni!És a másik barátnőmnél eleve nem merek ott aludni mert neki az ágyával szembe van a tükör....
2010. dec. 5. 11:30
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
0%
El sem hiszem mennyi bunkó válaszoló van itt. Honnan tudjátok, hogy nem létezik??? Ez a tükrös izé csak hit kérdése ha hiszel benne talán tényleg megmutatja a halálod. Akkor meg mi a f....mnak kell ilyeneket írni ???
2010. dec. 31. 17:28
 52/58 anonim ***** válasza:
Azért, hogy visszarángassák a horror filmek világából.
2011. jan. 1. 19:09
 53/58 anonim ***** válasza:
91%

17:28...

Ennek a hülyeségnek a kitalálásában segített valaki, vagy magadtól vagy ennyire korlátolt..?

Ennek az éjfélkor-ne-nézz-tükörbe-mer-megb.sz-a-démon dolognak annyi valóségalapja van, mint annak, hogy "délután 3:20 kor ne dugd fel a s.ggedbe az ujjad, mert megjelenik egy démoni horda, és levisznek az alvilágba szexrabszolgának"

2011. jan. 1. 19:58
 54/58 anonim ***** válasza:
55%

Uh, uh uh!

Utolsó:

Én erről már hallottam. És minden más időpontban feldugtam az ujjam a seggembe, csak akkor nem. Tehát lehet benne valami...

De félek kipróbálni. Ezért nem is használom a vibrimet akkor...

17/F

2011. jan. 1. 23:02
 55/58 anonim ***** válasza:
nekem az ágy mellett van a tükör.meg ha hazajövök este vagy buliból én mindig tükörbe nézek.nem történik semmi.
2011. jan. 11. 19:02
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
éjfélkor merek. reggel már kevésbé...
2011. jan. 28. 14:41
 57/58 anonim ***** válasza:
Ez olyan, hogy ha oda állsz a tükör elé éjfél körnékén és 100-szor végig húzód a fésűt a hajadon meg jelenik egy kis csaj aki kopasz és megöl téged.
2011. máj. 1. 16:45
 58/58 anonim ***** válasza:
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá..............
2011. máj. 28. 12:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!