Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez igaz hogy ha pont éjfélkor...

Ez igaz hogy ha pont éjfélkor belenézel egy tükörbe akkor látni fogod hogy halsz meg?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki kipróbálta és azt mondta hogy látta
2011. júl. 6. 20:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, és megtudod.
2011. júl. 6. 20:08
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokszor vagyok még éjfélkor ébren, de még soha nem láttam semmi rendkívülit. Mindig ugyanaz az arc néz vissza rám, hol álmosabban, hol kevésbé.
2011. júl. 6. 20:09
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

én úgy halottam hogy azt kell mondogatni olyankor hogy "Jelenj meg előttem sátán"

és akkor talán megjelenik vagy látsz valamit,

mi nem mertük kipróbálni sose

2011. júl. 6. 20:12
 4/21 anonim válasza:
Minden nap éjjel érek haza a munkából, és minden este belenézek a tükörbe. Én is hallottam ezt a hülyeséget, de nem hiszek benne. Soha semmi nem jelent meg!
2011. júl. 6. 20:15
 5/21 emolány ***** válasza:
89%
Én ezt már kiprobáltam. Mondtam is közbe hogy jelenj meg előttem. De semmi ez hülyeség
2011. júl. 6. 20:25
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hallottam, hogy belenézel a tükörbe és elszámolsz 666-ig akkor megöl a sátán.
2011. júl. 6. 20:35
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt búgy hallottam, hogy az ördög jelenik meg.
2011. júl. 6. 20:37
 8/21 TOMAtm ***** válasza:
75%
igaz,én láttam h 3 thay k*rvával ér a vég egy átfüvezett,piált viagrás éjszakámon olyan 65-70 éves koromban.
2011. júl. 6. 20:38
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
ha van sátán, az nem fog ugrálni 1 szóra neked a tükör előtt éjfélkor, majd megjelenik akkor amikor rohadtul nem kéne. :D ha hiszel ilyesmiben szerintem véletlenül se viccelj ezzel, ebből semmi jó nem származhat semmilyen szinten.
2011. júl. 6. 20:41
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam h gyere elő sátán, aztán előjött mögöttem egy alacsony 170centis rusnya pofájú szörny,megijedtem, adrenalint kaptam és besokkoltam, megfordultam felemeltem, lehetett olyan 60kiló , izomból hozzá vágtam a kád oldalához, felszakadt a feje erre csak röhögött, gyorsan átmentem a szobámba a 10kilós súlytárcsáért, még mindig ott volt a dög, erre kirúgtam alóla a lábát és a fejéhez vágtam izomból a súlytárcsát , mire megdöglött és eltűnt.
2011. júl. 6. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!