Ez igaz hogy ha pont éjfélkor belenézel egy tükörbe akkor látni fogod hogy halsz meg?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki kipróbálta és azt mondta hogy látta2011. júl. 6. 20:03
2/21 anonim válasza:
Elég sokszor vagyok még éjfélkor ébren, de még soha nem láttam semmi rendkívülit. Mindig ugyanaz az arc néz vissza rám, hol álmosabban, hol kevésbé.
3/21 anonim válasza:
én úgy halottam hogy azt kell mondogatni olyankor hogy "Jelenj meg előttem sátán"
és akkor talán megjelenik vagy látsz valamit,
mi nem mertük kipróbálni sose
4/21 anonim válasza:
Minden nap éjjel érek haza a munkából, és minden este belenézek a tükörbe. Én is hallottam ezt a hülyeséget, de nem hiszek benne. Soha semmi nem jelent meg!
5/21 emolány válasza:
Én ezt már kiprobáltam. Mondtam is közbe hogy jelenj meg előttem. De semmi ez hülyeség
6/21 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy belenézel a tükörbe és elszámolsz 666-ig akkor megöl a sátán.
7/21 anonim válasza:
Én ezt búgy hallottam, hogy az ördög jelenik meg.
8/21 TOMAtm válasza:
igaz,én láttam h 3 thay k*rvával ér a vég egy átfüvezett,piált viagrás éjszakámon olyan 65-70 éves koromban.
9/21 anonim válasza:
ha van sátán, az nem fog ugrálni 1 szóra neked a tükör előtt éjfélkor, majd megjelenik akkor amikor rohadtul nem kéne. :D ha hiszel ilyesmiben szerintem véletlenül se viccelj ezzel, ebből semmi jó nem származhat semmilyen szinten.
10/21 anonim válasza:
Mondtam h gyere elő sátán, aztán előjött mögöttem egy alacsony 170centis rusnya pofájú szörny,megijedtem, adrenalint kaptam és besokkoltam, megfordultam felemeltem, lehetett olyan 60kiló , izomból hozzá vágtam a kád oldalához, felszakadt a feje erre csak röhögött, gyorsan átmentem a szobámba a 10kilós súlytárcsáért, még mindig ott volt a dög, erre kirúgtam alóla a lábát és a fejéhez vágtam izomból a súlytárcsát , mire megdöglött és eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!