Ez igaz hogy ha pont éjfélkor belenézel egy tükörbe akkor látni fogod hogy halsz meg?
Hányszor készülődtem már éjfél körül buliba régebben és hányszor sminkeltem a tükör előtt...! Be is b..szott volna, ha mindig azt látom, hogy halok meg! xDDDDDDD
Az ismid átvert! :)
ma 21:06
Khmmm... Szerintem a főtt tojás nem hiszi azt, hogy ha éjfélkor a tükörbe néz, meg fog halni... khmmmm....
ma 22:38
Wáááááááááááá! De megcsináltad, fiam/lányom... ahelyett, hogy legalább megittad volna... :D
Nekem úgy mondta egy hülye lány (egész iskola utálja)
hogy éjfélkor fogsz 2 gyertyát elmész a tükör elé
bal + jobb oldalra raksz 1-1 gyertyát meggyújtod 3x bemondod bléjdi máry (Bloddy Mary) és előjön a hátad mögött és leszűr (oúh a cshudába!) Egy másik lány azt mondta hogy úgy néjz ki hogy menyasszony ruhába van és
van egy tőr a kezébe és véjres pofhája van (xD)
És azért van menyasszony ruhában mert az esküvő napján
lötték hs-be és az utolsó rugdosásabian véres ujjal felírta a tükörre a gyilkosa monogram-ját... (Óúh a cshóúdhába!4!!!!4!4nÉgY44!44!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!