Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki mer éjfélkor a tükörbe...

Ki mer éjfélkor a tükörbe nézni? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy az osztálytársam mondta, hogy az apjának a csaja mondta neki hogy ha éjfélkor belenéz a tükörbe 10 percig látni fogja hogy hal meg ,mert állítólag az a csaj látta. A sulinkba az iskolahéten pénteken volt a könyvtárok éjszakája és ott lehetett aludni a suliba ezzel a barátnőmmel(6.osok vagyunk) és 2 5. ikesse egymáss melett aludtunk. Hajnali 2 kor kellet lefeküdni. Kereken éjfélkor a barátnőmmel és az egyik ötödikessel kimentünk a mosdóba és belenéztünk de nem 10 percig mert megijedtnük és sikítva ohantunk ki annyira futottunk, hogy a tanárok nem is bírtak ránkszólni!És a másik barátnőmnél eleve nem merek ott aludni mert neki az ágyával szembe van a tükör....
2010. dec. 5. 11:30
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

"12:40 köszi a válaszodat egyébként nem vagyok fogyatékos se ostoba!! Hanem ti vagytok azok akik egy értelmes választ nem irtak"

Az értelmes nem épp ugyan az, mint amiben te hiszel.

2010. dec. 5. 13:21
 32/58 anonim ***** válasza:
100%
Ja , utolsó előtti vagyok, és a 23 éves. "Ezek" úgy parasztok, ahogy te is..
2010. dec. 5. 13:23
 33/58 anonim ***** válasza:
100%

Miért, ugye csak az az értelmes válasz, ami hevesen bólogat és egyetért?

Azt kérdezted, ki mer éjfélkor a tükörbe nézni, ÉN MEREK.

Akiknek köszöngetsz, azok nem is válaszoltak a kérdésre.

Neked csak vállveregetés és megerősítés kell, aztán pattogsz ha valaki közli veled, minden ilyen babona csak ostoba képzelgés. Ha nem tetszik a válasz amit kaphatsz, elve ne is kérdezz.

Ha meg csak olyan kérdést fogadsz el, ami egybe cseng azzal amit már a legelejétől fogva ki akartál az egészből hozni, az régen rossz, akkor te nem a választ keresed, hanem a támogatást az elméletedhez. Tipikus ezotériás hozzáállás, aki velem egyetért, az jó fej, aki nem ért velem egyet, az meg fúdegěci.

2010. dec. 5. 13:25
 34/58 anonim ***** válasza:
Ott a pont (23 F)
2010. dec. 5. 13:26
 35/58 A kérdező kommentje:
Igen azt kérdeztem hogy ki mer és eddig mindenki csak azt mondja hogy ne higgyem el eddig egy normális választ kaptam ami igaz nem a kérdésemre válaszolt de legalább elmondta hogy mit tegyek ha ijen van!!!
2010. dec. 5. 13:31
 36/58 anonim ***** válasza:
100%
De ha azt mondom, hogy velem megtörtént, az sem a kérdésedre válaszol. Mégis "Na látjátok!!!!" .
2010. dec. 5. 13:34
 37/58 anonim ***** válasza:
100%
Jah, 30-an mondták, hogy nem létezik, még is csak a veled (kamu) egyetértő válaszára mondtad, hogy "Na látjátok!".
2010. dec. 5. 13:39
 38/58 anonim ***** válasza:
100%

Én minden nap éjfélkor a tükörbe nézek. Pontosan azért, hogy megbizonyosodjak a babona hitelessége felől, vagy éppen cáfoljam azt. Még egyetlen árnyalakot sem láttam, a halálomat sem vetítette elém, nem bújt ki démon, szellem, árnyékember a tükörből.

Elkezdtem olvasni a hírhedt Necronomicont, és bár városi legenda mennyi furcsaság történt azzal, aki belekezdett, nálam még ez sem áll fenn. Élénken érdeklődöm a sötét témák iránt, a démonokról pedig kifejezetten szívesen olvasnék, de az eddig könyvek, amelyekbe belekezdtem nem voltak annyira érdekesek, hogy folytassam őket.

Rá szoktam lépni a küszöbre, átmegyek a felállított létre alatt - bár olyan ritkán történik meg, nem szeretem a macskákat, és akármerről megy át előttem ott elmegyek - nem történ még semmi.

A horrorfilmnézés a későbbiekben képzelgésekre ad okot, így javaslom kerüljétek őket.

2010. dec. 5. 14:48
 39/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2010. dec. 5. 15:28
 40/58 anonim ***** válasza:
42%

Én olvastam hasonló,különféle tükörtechnikákról.Nos,én nem hiszek benne,de leírom.Sötétnek kell lennie a szobában,mikor a tükörbe nézel,csak nagyon halványan szabad,hogy beszűrődjön egy kis fény valahonnan,vagy esetleg gyújts egy gyertyát és úgy helyezd el,hogy a szobának a tükörtől legtávolabb eső részén legyen és mögötted.Le kell ülni a tükörrel szemben és belebambulni,elmeditálni.Ha szerencséd van,esetleg megláthatsz a tükörben különféle alakzatokat és következtethetsz belőle...amire csak akarsz.Nos,ez nagyjából olyan lehet,mint a jósnak a varázsgömb.Érdekes kis játék,de ne vedd túl komolyan.

azért kell félhomálynak lennie,mert ha a lámpa telibe belevilágít a tükörbe,akkor lehetetlen,hogy magadon és a szobán kívül esetleg mást is megláthass benne.

2010. dec. 5. 17:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!