Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki mer éjfélkor a tükörbe...

Ki mer éjfélkor a tükörbe nézni? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy az osztálytársam mondta, hogy az apjának a csaja mondta neki hogy ha éjfélkor belenéz a tükörbe 10 percig látni fogja hogy hal meg ,mert állítólag az a csaj látta. A sulinkba az iskolahéten pénteken volt a könyvtárok éjszakája és ott lehetett aludni a suliba ezzel a barátnőmmel(6.osok vagyunk) és 2 5. ikesse egymáss melett aludtunk. Hajnali 2 kor kellet lefeküdni. Kereken éjfélkor a barátnőmmel és az egyik ötödikessel kimentünk a mosdóba és belenéztünk de nem 10 percig mert megijedtnük és sikítva ohantunk ki annyira futottunk, hogy a tanárok nem is bírtak ránkszólni!És a másik barátnőmnél eleve nem merek ott aludni mert neki az ágyával szembe van a tükör....
2010. dec. 5. 11:30
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%
Ha belenézek a tükörbe, nappal is ugyanúgy sikítok magamtól, mint éjjel...:)
2010. dec. 5. 12:37
 22/58 anonim ***** válasza:
38%

Ha sokat szórakozol/szórakoztok ezzel, még megbánjátok.Ugyanis ahhoz amit te írsz h látod hogy halsz meg ahhoz egy külön dolog kell...

De ha éjfélkor elkezded bámulni a tükröt,megjelenhet benne bármilyen szellem/démon.Ha egyszer látnál ilyet a tükörben ,ne ijedj meg ,és NE fordulj hátra amíg el nem megy!!!

Nem bánthat ha nem fordulsz meg!!

de ha megfordulsz akár meg is ölhet.

Nem vagyok arra kíváncsi h valaki lehülyéz,mivel ez igaz,egyik ismerősöm keresztanyukája így halt meg..berepedezett a tükör és utána nem lehet tudni mi történt...

2010. dec. 5. 12:40
 23/58 anonim ***** válasza:
100%
Lol, a szerencsétlennek tuti szívrohama volt, vagy megszédült vagy valami, aztán lefejelte a tükröt. Ne legyél már hülye!
2010. dec. 5. 12:46
 24/58 anonim ***** válasza:
Ez egy baromság.
2010. dec. 5. 12:56
 25/58 anonim ***** válasza:

" powerrangerAtyaÚristen" XDXDDXDXDXXD HÁHÁHÁH Ez nagyon fáááj..

"befejeltem a tükröt " áááááááá:DDDDDDD

23 éves válaszoló voltam: D

2010. dec. 5. 12:56
 26/58 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom! Mint már irtad, 6.-osok vagytok. Ennél már kicsit lehetnél érettebb. Miért olyan nagy dolog éjfélkor benézni a tükörbe? Semmi különös nincs benne. A nap többi részében is szoktál tükörbe nézni, akkor éjfélkor mi lenne benne olyan különös? AZ egyik barátnőm pont ilyen, mindent elhitt, most 7.-es, és fél egyedül elmenni WC-re, fél egyedül lenni egy szobában, tisztára bedilizett, mindenhova kisérgetni kell. Te is ilyen akarsz lenni?
2010. dec. 5. 13:02
 27/58 A kérdező kommentje:
12:40 köszi a válaszodat egyébként nem vagyok fogyatékos se ostoba!! Hanem ti vagytok azok akik egy értelmes választ nem irtak
2010. dec. 5. 13:14
 28/58 anonim ***** válasza:
figy, 16 évesen énis ilyen voltam. kifogod nőni, és rájössz h ezek nem léteznek
2010. dec. 5. 13:17
 29/58 A kérdező kommentje:
Oké! DE ezek hogy lehetnek ilyen parasztok?
2010. dec. 5. 13:19
 30/58 anonim ***** válasza:
88%
Értelmes választ? Mi számít Neked értelmes válasznak? Az, hogy igen láttam ilyet, meghaltam most is a tükörből írok?? Ha lecáfolom értelmes.. ne azért járj ide, hogy 32 en írják azt, hogy van ilyen.. mert nincs ilyen. Én ha kérdezek valamit, mondjuk hogy mi lesz ebédre? Anyám azt válaszolja, hogy krumplifőzelék nem mondom neki hogy értelmes választ adjál b.szdmeg...
2010. dec. 5. 13:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!