Ki mer éjfélkor a tükörbe nézni? (bőv. Lent)
EGY HATODIKOS (AKI UGYE 18 ÉVEN ALULI) A FASZOMNAK NÉZ HORRORFILMET??????????????? A SZÜLEITEKET CSAPNÁM LE ÉJFÉLKOR A TÜKÖR ELŐTT ASZISZEM.....
egy anyuka
Ritka az ilyen belevaló anyuka, pacsi! :)
A kérdés megfogalmazásából viszont nem jött ki, hogy ők horror-filmet néztek volna, azt mondta valamelyik okos osztálytársa osztotta a "titkot". Egyszerűen csak kis hülyék, akiket könnyű becsapni, ebben még nincs semmi rossz szándék, nem kell ezért haragudni rájuk.
alaptalan dolog :)
ez is a tükrös idézésekkel kapcsolatosan kialakult városi legenda.
-iért éjfél? mert akkorra célszerű időzíteni az idézéseket, könnyebb az átjárás a világok között.
-miért 10 perc? Fogalmam sincs.. ez semmilyen idézésnél nem kikötés.
-miért a halálát? Nem a halálát, hanem a benne lakozó, vagy őt megkörnyékező, esetleg a célzottan idéző szellemi lényt, démont, egyebet lát.
csak úgy? Nem, mindig vannak rituális kiegészítők, vagy legalább szándékolt kapu nyitás.
Avatott kézben barát a tükör, sokmindent tud és persze nem maga a tükör a félelmetes...
Én nem félek tőle, elkészítettem a Fekete Tükröt is, nagyon szép és "okos" darab :)
11:19 ment a zöld pracli. amugy irta a kerdezo h a nagybacsival vagy kivel neztek kort meg meg miket. nagybacsit is nyakonvernem. :)
az anyuka voltam bocsi csak most nincs ekezetem
Basszus jót röhögtem rajtad. Annak az egynek adtál igazat aki még csak nem is a kérdésedre válaszolt, azt nem írta h bele mer-e nézni csak h ő egyszer belenézett és blablabla...
szal az az értelmes válasz, hogy: Pl. Én bele merek nézni, de szerintem lehetetlenek az ilyen dologk. Vagy: Én nem merek belenézni, kicsit ijedős vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!