A Rejtélyes igazságok c. filmet csak én hiszem kicsit gyanúsnak, vagy más is? (bővebben lent)
Imádom, egyik, sőt, megkockáztatom, kedvenc sorozatfilmem, de néha eléggé gyanús.
Ezalatt azt értem, hogy oké, hiszek a szellemekben, de ott azért olyan dolgokra nyomják rá a "fact"-et, ami azért már komolyan mondom, egyszerűen meghaladja azt a határt is, amin belül a természetfeletti világ képes hatással lenni az emberekre.
A "fiction" feliratot meg sokszor olyanra nyomják rá, amik viszont egészen hihetőek.
Néha már horrorba megy át egy-egy rész, és azokra "fact"-et adnak.
Lehet, az a helyes magyarázat ezekre, hogy néhány ember extrém képzelgéseket lát akkor, amikor meghal valaki, valaki segíteni akar neki, és ezáltal olyan dolgokat csinál/lát, amiket ő maga sem hinne el, de a helyzet mégiscsak megmutatja neki? Az amolyan horrorosabb részeknél pedig mindig az van, hogy csakis a főszereplő látja magát rossznak, rondának, félelmetesnek...
Ez még úgy kábé meg is nyugtathatná a gyengébb lelkű nézőket, viszont sok olyan rész is van, amiben ártatlanokkal történnek a rossz dolgok.
Csak én gondolom így a sorozat lelkes nézői köüzül, vagy más is belegondol néha, hogy ez már azért kicsit túlzás?
Normálisan, légyszíves!
(ugyan még csak 11 vagyok, de mivel a sorozat hatására elkezdtem érdeklődni a másvilág iránt, eleget tudok róla, és ezért tudom ilyen szemmel nézni a filmet. Ja, és kérlek ne írjatok olyanokat, hogy ilyen idősen még nem ilyen filmeket kéne néznem, meg hasonlók, mert engem ez érdekel, és már szeretnék végre normális válaszokat kapni erre a kérdésemre...)

2010-11-28 18:02
Áááááá, b+.... Én nem láttam ezt a részt, de megnyitottam a linkedet, aztán azzal a mozdulattal qrva gyorsan be is zártam xD
Most néztem meg párat amúgy, amiket letöltöttem, a szekrényest még régebben láttam, de az nekem is felfoghatatlan, már ha egyáltalán megtörtént.

(Ré)
én nem tudom kb. mindent elhiszek mert oda meg vissza vagyok ezekért a természet feletti meg okkult dolgokért :D. Amit múltkor írtatok a Napóleon-os székes hogyishívjákról az igaz! Igazából ez így van: Ez a szék egy Busby nevű bűnöző kedvenc széke volt. Élete során folyamatosan a székben ült, mintha megszállta volna a lelkét. Halála után kapott szárnyra a szóbeszéd ami igaz volt. Jelenleg Angliában (azt hiszem) egy múzeumban van fellógatva, hogy senki nem ülhessen bele. Am az én egyik kedvenc részem egy vámpíros, amikor vérplazmák tűnnek el a kórházból, ez mondjuk azért is mert egyik osztálytársamat állandóan azzal csesztetjűk h vámpír :D. Nekem tökre bejönnek ezek a furcsa dolgok! De léci ne találj ilyen "jó kis" képeket (a fodrászos, ronda izére értem) , mert vagy 5 éve láttam azt a részt (és akkor durván megijedtem) és most olyan érzés volt mintha elcsapott volna egy metró XD (am 13 vagyok)

Nem tudjátok honnan lehet magyarul letölteni részeket?
Csak a 3. évadot találtam meg rendesen.
(Ré)
A harmadik évadot hol találtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!