A Rejtélyes igazságok c. filmet csak én hiszem kicsit gyanúsnak, vagy más is? (bővebben lent)
Imádom, egyik, sőt, megkockáztatom, kedvenc sorozatfilmem, de néha eléggé gyanús.
Ezalatt azt értem, hogy oké, hiszek a szellemekben, de ott azért olyan dolgokra nyomják rá a "fact"-et, ami azért már komolyan mondom, egyszerűen meghaladja azt a határt is, amin belül a természetfeletti világ képes hatással lenni az emberekre.
A "fiction" feliratot meg sokszor olyanra nyomják rá, amik viszont egészen hihetőek.
Néha már horrorba megy át egy-egy rész, és azokra "fact"-et adnak.
Lehet, az a helyes magyarázat ezekre, hogy néhány ember extrém képzelgéseket lát akkor, amikor meghal valaki, valaki segíteni akar neki, és ezáltal olyan dolgokat csinál/lát, amiket ő maga sem hinne el, de a helyzet mégiscsak megmutatja neki? Az amolyan horrorosabb részeknél pedig mindig az van, hogy csakis a főszereplő látja magát rossznak, rondának, félelmetesnek...
Ez még úgy kábé meg is nyugtathatná a gyengébb lelkű nézőket, viszont sok olyan rész is van, amiben ártatlanokkal történnek a rossz dolgok.
Csak én gondolom így a sorozat lelkes nézői köüzül, vagy más is belegondol néha, hogy ez már azért kicsit túlzás?
Normálisan, légyszíves!
(ugyan még csak 11 vagyok, de mivel a sorozat hatására elkezdtem érdeklődni a másvilág iránt, eleget tudok róla, és ezért tudom ilyen szemmel nézni a filmet. Ja, és kérlek ne írjatok olyanokat, hogy ilyen idősen még nem ilyen filmeket kéne néznem, meg hasonlók, mert engem ez érdekel, és már szeretnék végre normális válaszokat kapni erre a kérdésemre...)
Az a képregényes, amikor a srác azt kéri a fiatalabbtól, hogy ijessze őt meg, mert egy semmi a munkája, aztán erre a rajzoló öngyilkos lesz, és megrajzolja a saját halálát?
Azt igen, láttam, és én attól valahogy nem ijedtem meg, pedig már fele olyan rémisztőtől is váltottam csatornát.
Akkora emeletes marhasűg, hogy na ! a lifenetworkon adják ma is. Olyan butaságokra mondják, hogy megtörtént ami nyílván nem. Az a szekrényes fiú az egyik kedvencem, bivaly marhaság a sorozat. Minden bábú ezek szerint levágja minden szőke nő fejét, mert maria Antonattet lefejezték egyszer :D.
Van Charles Berlitznek egy furcsaságok c. könyve azt olvasd abban megtörtént dolgok vannak. Régi történeteket hallani ithhonról is. Pl, a 70-es években egy család költözése után a csecsemőt otthagyták pár percre az új szobában, majd visszaérkezve már holtan volt. Kiderült, hogy az egyik bútorban egy menyét volt és az kimászott, és az ölte meg a gyereket. Lényegében minden mesében kell lennie valóságnak csak olyannak mire nem gondolunk, de ha nincsen benne akkor az biztosan hamis.
Köszi.
Azt a viaszbábúsat már láttam, az tetszett, de azt hiszem az is igaz volt. Nem?
Köszönöm az eddigi válaszolóknak.
Nem kicst, nagyon gyanús :D
Volt egy rész, arról hogy egy kutya elkóborolt, majd a ház elött elütötték , aztán pár nappal késöbb eltemették, következő nap a kisfiú ment iskolába, és majdnem elütötték, de a kutya, kai már halott volt megmentette ... és erre igazat nyomtak :S Ja és a kutya aztán feléledt, magyarul ott maradt , nem volt halott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!