Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A Rejtélyes igazságok c....

A Rejtélyes igazságok c. filmet csak én hiszem kicsit gyanúsnak, vagy más is? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Imádom, egyik, sőt, megkockáztatom, kedvenc sorozatfilmem, de néha eléggé gyanús.

Ezalatt azt értem, hogy oké, hiszek a szellemekben, de ott azért olyan dolgokra nyomják rá a "fact"-et, ami azért már komolyan mondom, egyszerűen meghaladja azt a határt is, amin belül a természetfeletti világ képes hatással lenni az emberekre.

A "fiction" feliratot meg sokszor olyanra nyomják rá, amik viszont egészen hihetőek.

Néha már horrorba megy át egy-egy rész, és azokra "fact"-et adnak.

Lehet, az a helyes magyarázat ezekre, hogy néhány ember extrém képzelgéseket lát akkor, amikor meghal valaki, valaki segíteni akar neki, és ezáltal olyan dolgokat csinál/lát, amiket ő maga sem hinne el, de a helyzet mégiscsak megmutatja neki? Az amolyan horrorosabb részeknél pedig mindig az van, hogy csakis a főszereplő látja magát rossznak, rondának, félelmetesnek...

Ez még úgy kábé meg is nyugtathatná a gyengébb lelkű nézőket, viszont sok olyan rész is van, amiben ártatlanokkal történnek a rossz dolgok.

Csak én gondolom így a sorozat lelkes nézői köüzül, vagy más is belegondol néha, hogy ez már azért kicsit túlzás?

Normálisan, légyszíves!

(ugyan még csak 11 vagyok, de mivel a sorozat hatására elkezdtem érdeklődni a másvilág iránt, eleget tudok róla, és ezért tudom ilyen szemmel nézni a filmet. Ja, és kérlek ne írjatok olyanokat, hogy ilyen idősen még nem ilyen filmeket kéne néznem, meg hasonlók, mert engem ez érdekel, és már szeretnék végre normális válaszokat kapni erre a kérdésemre...)

2010. nov. 7. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
100%

Anno én is a Viasaton szerettem meg. Most meg lusta vagyok megnézni, be lehet-e hozni a tv-n a Life Networkot. :D Imádom a sorozatot. Régebben családi program volt nézni és tippelni. A régi szép idők (kb 3 éve). :)

Amúgy jó végre egy normális, indokolni tudó 11 évest látni. :)

2010. nov. 16. 05:57
 32/75 A kérdező kommentje:

Tegnap olyan részeket adtak, amikben mindig az állatok voltak a "főszereplők".

Hogy ha a kutya ugat, mindig meghal valaki, az őz félrevezeti a vadászt egy különös indián bosszú miatt, a holló üldözi a férfit, és ezért zuhan le a hegy pereméről egy törzsi bosszú miatt (már megint), az akasztóbíró visszatér a kutyájával és legyőzi azt, akit még senki azelőtt (pókerben), mert a kutya mindig megakadályozza a csalásban, meg hogy egy férfi azért kap 2 000 000 dollárt egy motorért, mert a lova elvezette hozzá (bocsi, ez volt a legelső első).

Én csak egyet találtam el.

Sorrend:

lovas hamis

kutyás igaz

szarvasos hamis

hollós hamis

másik kutyás igaz (na ezt találtam el)

Voltam már jobb ítélkező is!

2010. nov. 16. 06:26
 33/75 anonim ***** válasza:
0%

nem tudom hogy csinálod kérdező de én mindig ma látom azokat a részeket amit te tegnap

amúgy a 2kutás igaz az ugató és a csaló elleni kutya MINDKETTŐ IGAZ :D

EZ AZ INDIÁNOS FELBOSSZANTOTT NEM SZERETEM AZT A NÉPET

2010. nov. 16. 16:27
 34/75 anonim ***** válasza:
úgy csinálja, h az estit ismétlik 1-2 körül és te azt látod:D
2010. nov. 16. 20:04
 35/75 A kérdező kommentje:

Én mindig este nézem 19.20-tól 20.10-ig.

Kora délután általában még nem érek haza, meg persze az öcsém Palota Ékköve függő, tehát nem is tudnám nézni.

Amúgy én nagyon szeretem az indiánokat, de az a rész tényleg eléggé furi volt.

Öcsém azt mondja, mostanában olyan benga részeket adnak.

Hát, tényleg nem olyan izgalmasak, de tény, hogy mi most majdnem egy egész évig nem néztük, tehát addig elegek ezek, amíg vissza nem szokunk.

Aztán jöhet a buli! :)

2010. nov. 16. 20:20
 36/75 A kérdező kommentje:

Ma olyan részek mentek, amikhez katasztrófákat vettek alapul.

1. az összeolvadt gyűrűk: egy házaspár egy reggel arra ébredt, hogy a jegygyűrűik összeolvadtak. Egyszerűen nem tudták szétszedni a kezüket, mivel összeforrtak a gyűrűk. Aztán jött az ékszerész, aki csak órák múlva tudta szétfűrészelni. Éppen ezért késték le 8csak percek híján) azt a hajót, amire jegyet váltottak. (valami híres hajó volt, nem a Titanic, de a nevét elfelejtettem). Ami egy német bomba miatt elsüllyedt, és minden utasa odaveszett.

Aztán harminc év múlva egy légi tragédia áldozataivá váltak. (hamis)

2. a kirakodóvásár: egy nő a lányával abból élnek, hogy eladják a kacatjaikat a kirakodóvásáron. De senki sem vesz tőlük semmit, vagy csak nagyon elvétve. A lány, Molly (ha, az ő nevére emlékszem), egyetemre akar menni, de az anyja nem tudja fizetni. Egy nap egy különös alak érkezik a kirakodóvásárra, még különösebb, antik, régi holmikkal. De ha megkérdezik, mennyibe kerül valami, csak azt feleli "Mennyije van?". Ezért nem vesznek tőle. De aztán Molly odamegy hozzá, és vesz egy nagyon különös lámpát (pontosabban kap, mert három dollárért odaadja neki az úr), aki tudja a nevét, és olyan, mintha már régóta ismerné őt. Aztán amikor elmegy, egy ládát hagy ott a lánynak. A Titanicról való, tele onnan származó holmikkal. Az édesanya rájön, hogy Molly ükapja a Titanic-on vesztette életét, és a dobozban található üvegen rajta is volt a neve. (hamis)

3. az álom: Egy srác megálmodta, hogy kiör a vulkán, aztán ezt megírta novellának, amit véletlenül az írógépben felejtett, és ezt beszedték, és azt hitte a főszerkesztő, hogy a sztori igaz. De aztán a fiú elmondta az igazat, a férfi mérges volt, ezért megírta a magyarázatot, de hirtelen egy olyan jelentést kapott, hogy minden tökéletesen ugyanúgy megtörtént, mint azt a fiú leírta. (igaz, szerintem tök hihető)

4. angyal a fedélzeten: egy nő különös módon pont a legjobb helyet kapja a repülőn az első osztályon. Majd igazán különös hangokat, utasításokat hall mindenhonnan, amiket csak ő képzel, mert a mellette ülő férfi sosem hallja őket, és amikor a nő mondja neki, sosem hiszi el. Majd egyszer csak kiszakad a repülő ablaka, és többek között a férfi is kiesik. De utána többen is ugyanilyen látomásokra hivatkoznak. (igaz)

5. Buenos Dias: Egy tornádó pusztít egy városban, szinte az egészet földig rombolja. Az egyik rom alatt egy kislányt találnak, aki 48 órája van ott étlen-szomjan, sebesen. Folyton a nagypapáját hívja, de ő sajnos meghalt. Nagyon nehéz beásni hozzá, éppen ezért egy férfi próbálja ébren tartani, de nem sikerül neki.

Majd egyszercsak különös hangokat hallanak "Buenos Dias Louisa!" ismételgeti valami folyton. A kislány imádta ezt a mondatot. A nagypapája minden reggel ezzel köszöntötte, most ez tartotta ébren. Majd amikor kimentették, meghallották, hogy csak a papagáj volt az, Pedro. (hamis)

Az első kettőt nem találtam el, a második hármat igen.

Holnap várlak titeket az új jelentéssel! "A viszontlátásra!"

2010. nov. 16. 20:44
 37/75 anonim ***** válasza:

én a mait láttam 2órája pontosabban 3.

az elsőt nem láttam de mind1 az hamis volt.

A másodiknak csak a végét de nagyjából tudom:

a gyerek a szobájában este egy piros szemű lénytől kezd el félni és a többiek megnyugtatják hogy ilyen nem létezik

aztán kiderül hogy a dada volt az. IGAZ

a 3adik asszem az amikor vannak ügyfelek és van 3ügyfél, az egyik gonosz(paraszt) satöbbi.

tehát az egyik odamegy a nénihez és segít kocsit vásárolni. Erre hangos bemondón mondja a gonosz ember neki hogy jelentkezzen az irodánál(persze az igazgatónál)

és odamegy a gonosz ember és segít a nőnek, jó eddig semmi érdekes. másnap megint jön egy ember akinek sürgősen kell 1kocsi 4fős zenekarra vagy mire

a gonosz kiválasztja a "démoni kocsit" (szellem van benne vagy egyéb más jelenség)

jó, az ember elmegy vele, másnap reggel közlik hogy a kocsiban az emberek életüket vesztették(amúgy hibás volt vmi a kocsiban megkellett javítani)

és a vége az amikor minden kocsi (nincs benne írányító ember)minden kocsi oda fordul a gonoszhoz mintha szellemek lennének

és az egyik elgázolja. HAMIS

4.

1eladónak az a célja hogy az országba költöztesse a családját.

már összegyűlt neki 8ezer dollár.

elkezd beszélgetni az egyik nénivel jó jó stb.

aztán jön egy rabló aki a ládát akarja a férfitól(abban van a pénze)

jó a férfi lehasal és odaadja neki vár pár percet, a rablónak sehíre sehamva.

jön még 2rabló akik csak kiakarják rabolni de nem találnak semmit, elmennek.

aztán kihívja a férfi a rendőrséget, de a kamerán csak a 2rabló van akik az első után jöttek. nem tudja megmagyarázni hogy miért nem látszik.

másnap reggel a rendőrök találnak egy másolat kazettát, és ezt berakják a tv-be

a férfi látja hogy az eladó=az első rabló, aki 1éve már halott, ottvan a tv-ben látja. TEHÁT AZ ELSŐ ELADÓ VOLT AZ ELSŐ RABLÓ IS MERT A FÉRFI AZ ELSŐ ELADÓ UTÁN ÉRKEZETT

de ő már 1éve halott. IGAZ

az utolsót már nem mondom el fáradt vagyok még 1kicsit írok belőle és kész

BIZTOS LÁTTAD MÁR amikor az igazgató észreveszi hogy valaki ráfirkált, a kocsijára, iskola tulajdonára és oda is ahol a rossz fiúnak a igazolatlan órái vannak egy mappába

és 2nap múlva megtörténik a baj mert megtámadnak 1várost már nem tudom

ez van rá írva EMLÉKEZZ VMI VÁROSRA na és 2nap múlva megtámadják őket SZÓVAL EZ KÉT NAPPAL AZELŐTT VAN HOGY LETÁMADJÁK ŐKET

ÉS IGAZ

2010. nov. 17. 22:03
 38/75 anonim ***** válasza:

XD

Az a város Pearl Harbor volt, amit a japánok lebombáztak, és ezért kapcsolódott be az USA a háborúba

Csak hogy legyen egy kis töri is.

Amúgy azt a történetet kitalltam.

És az a 2. éved 12. rész, úgyhogy mindjárt végigérnek a 13 részes évadon.

2010. nov. 17. 22:54
 39/75 A kérdező kommentje:

Bocs, tegnap nem volt időm írni, mert kikészítettem a lábamat, és mozogni is alig tudtam. Most már le vagyok kezelve! :)

Köszi, Mamusz, hogy megírtad a jelentést.

Tényleg ezek mentek.

Az első egy körhintás volt, amin valamiféle átok ült, és a tulaj lányának a barátja be akarta bizonyítani, hogy valójában nincs is ott semmi, amikorra egyszer megmarta a ló a kezét.

A csaj nem hitte el, de pár perc múlva a férfi már halott volt.

Egy kígyó költözött bele annak a lónak a szájába.

2010. nov. 18. 06:47
 40/75 anonim ***** válasza:

ma nem fogok választ írni mert a kobra energia itallal szét szedtem a fejem úgyhogy most aludhatok, nem fog elmúlni.

most még csak kicsit bizsereg de talán holnap reggel választ írok ha látom a mai részt

2010. nov. 19. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!