Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a házban?

Szellem van a házban?

Figyelt kérdés

Pár hete furcsa dolgok történnek a házban. Egyik este majdnem elaludtam amikor furcsa hangokat hallottam, mintha valaki kábellel ütögetné a falat. Álmos voltam, nem foglalkoztam vele. Másnap viszont 3-4 órán keresztül valami folyamatosan kopogott a plafonon. Ha felkapcsoltam a lámpát abbahagyta. Ha odamentem a hang forrásához akkor hátrébb kopogott. Ez ment hajnali 3-ig. Próbáltam ráfogni hogy egér van a padláson, mert volt már de annak sajnos nem ilyen hangja volt. Ez olyan volt mintha én kopogtam volna a falon. Másnap a párom felrakott a padlásra egy kamerát, de nem vett fel semmit, akkor nem is volt kopogás. Azóta random van hogy kopog valami a bútorokon, de ez halkabb, vagy sokszor nyekken a forgószék mintha ülne benne valaki. Egyik éjszaka többször éreztem mintha valami meghúzta volna a takaróm és napközben is egyik pillanatról a másikra hirtelen hideget érzek magam körül. Volt hogy eltakartam az arcom ne jöjjön rá a hideg és akkor a kezemen érzem a hideget. Már sokszor bekapcsolom a légkondit hogy meleget fújjon rám de a hideg akkor is itt marad körülöttem. Aztán egyik pillanatról a másikra megszűnik. Ez 2-3 hete megy nálunk, már kezdek parázni.

Nyugodtan nevethettek de nem kamu. Szeretném elhinni hogy nem szellem. Próbáljatok meggyőzni hogy nem az. Ne gyere azzal hogy haluzok vagy megkattantam mert nem. Aznap este a hangos kopogást felvettem videóra és lejátszottam a páromnak (nem volt itthon). El sem tudja képzelni mi lehet, sajnos nagyon nem hasonlított állathangra. Nem értem miért van ez, előtte sosem történtek ilyenek nálunk.

szept. 28. 17:24
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Amúgy ha úgy hallgatom meg, hogy nem tudom, milyen körülmények között készült, akkor azt hinném, hogy valaki répát szeletel a vágódeszkán. De az meg nem túl kísérteties.

Állatok szoktak még hasonlóan ügyködni, pl madár fel akar törni diót. De az mondjuk éjszaka nem csinál ilyet.

szept. 29. 16:20
 42/53 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tudom mi lehetett. Ezt a villanyórás hangot a fel mellől hallottam. Ezt a plafonon. Mondom az volt az első gondolatom, hogy jesszus valaki betört a házba és beköltözött a plafonra. Ha itthon lett volna a párom tuti felküldöm, én nem mertem felnézni :D Nincs fa a házunk közelében. Sajnos. Szívesen ráfogtam volna. Hát nem tudom, lehet valami állat volt. Akkor is azzal nyugtattam magam hogy biztosan egy állat. Bíztam benne reggel találunk fent valamit de sajnos semmit, semmi nyom semmi. Ez már szerintem rejtély marad.
szept. 29. 16:25
 43/53 A kérdező kommentje:
Vagyis nem a plafonra költözött be hanem a padlásra :D
szept. 29. 16:25
 44/53 anonim ***** válasza:
:D "Halló, rendőrség? Egy betörő jár a plafonomon!"
szept. 29. 16:35
 45/53 A kérdező kommentje:
Sajnos nem emlékszem szeles éjszaka volt-e. De most nagyon szeles idő van, de szerencsére nincsenek ilyen hangok. Ha minden jól megy és mostmár nyugi lesz akkor maradok annál, hogy biztos egy állat volt. Gondoltam arra hogy harkály. Van egy almafánk, abba költözött egy harkály, ez elég messze van a háztól. Arra gondoltam lehet ő volt, de mondjuk ő sokkal gyorsabban szokott kopácsolni és azt írja a google hogy éjszaka alszanak :D Na mindegy, fogalmam nincs mi volt ez :)
szept. 29. 16:37
 46/53 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem nem tűnik szellemtől jövőnek. Ha megint elkezdődik, nyomozz utána, menj fel bátran a padlásra vagy akár kintről nézd meg a házfalat, látsz-e valamit. Gondolj arra, hogy ha szellem, nem tud ártani neked, mert már megtette volna. Ha meg nem szellem, akkor megtudod, mi okozza.
szept. 29. 16:38
 47/53 A kérdező kommentje:
Lehet betörő volt és míg aludtam kiszökött :D Most vicces de akkor nem volt az :D
szept. 29. 16:40
 48/53 anonim ***** válasza:

Ha alacsony a vibrációs szinted, azaz negatív érzéseid vannak túlnyomórészt, félelem, düh, irigység, gyűlölet, akkor magadhoz hívod a negatív entitásokat azon a frekvencián.

Muszáj tudatosan emeld a frekvenciádat

szept. 29. 16:41
 49/53 anonim ***** válasza:
A negatív erő célja hogy félelemben tartson
szept. 29. 16:41
 50/53 A kérdező kommentje:
Köszi, biztos hogy nem megyek fel :D Így szoktak meghalni a horrorfilmekben is, mindig arra gondolok minek megy a hülye, én tuti nem mennék. De páromat felküldöm csak legyen itthon. De remélem soha többet nem lesz ilyen.
szept. 29. 16:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!