Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van egy szellem a házban?

Van egy szellem a házban?

Figyelt kérdés
Eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam, igy nem is igazan hittem ilyen dolgokban. Viszont jelenleg azt fontolgatjuk feleségemmel, hogy elköltözünk innen. Gondoltam elotte megkerdezem, hogy lehet e még valamit tenni. Eddig abban sem hittem, hogy a pap megszenteli a házat es elűzi a szellemet, de lehet ez lesz a következő lépés. Komoly válaszokat légyszi

szept. 22. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Miből gondolod, hogy szellem van a házban? Ennyi információból ezt nem lehet megválaszolni.
szept. 22. 16:30
 2/9 anonim válasza:
Nincs.
szept. 22. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

"Ennyi információból ezt nem lehet megválaszolni."

Dehogynem.

szept. 22. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Csak a lényeget hagytad ki,hogy mit tapasztaltok.
szept. 22. 17:35
 5/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
28%

Általában az egyik házastárs szokott szellemeket látni, szimplán csak azért, mert kicsi az esély, hogy skizoid páros talál egymásra, méghozzá nagyon hasonló tünetekkel.

Tehát egyik "lát", másik a válást fontolgatja (ő nem lát).

szept. 22. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha a bútorok maguktól repkednek, azon a pap se segít.
szept. 22. 18:23
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Miért mit látsz? Leesett egy kép a falról (van rá magyarázat) vagy random elrepült a szekrény (nincs rá magyarázat) Én amúgy nem hiszek a szellem világba, és szeretek mindig racionálisan gondolkodni, soha nem volt még paranormális élményem. És miket látsz, és mikor? Simán lehet hogy pl alvásparalízised volt, halucináltál stb...
szept. 22. 19:10
 8/9 anonim ***** válasza:
21%

Isten mindenhol ott van. Ha ezt elhiszitek és elhiszitek, hogy Isten Jézusban jelenik meg a földön, akkor semmi egyéb dolgotok sincs, mint hogy imádkozzatok. Kérjétek Jézust, hogy a lelket, amely ott kísért űzze ki a házból. De vigyázzatok! Ha a ház üres, akkor az a valami vissza fog térni. Az a valami csak akkor nem tér vissza, ha Jézus lelke mint állandó lakó van jelen. Isten pedig mindenhol ott van. Isten mindenki számára elérhető közelségben van.

De hívhattok papot is.

szept. 23. 10:30
 9/9 anonim ***** válasza:
53%
Erzed a szagat?
szept. 24. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!